Nettavisens drømmebane

Foto: Hesteguiden.com

Nettavisens galoppeksperter har en oppsiktsvekkende treffprosent på Täby. Onsdag er de på farten igjen.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Nettavisens sportspillsredaksjon som kjent ikke så begeistret for favoritter i verken trav eller i fotball, og vi liker å spille itt outsiderbetont. Det hjalp oss lite til lørdagens V75-løp på Bergen travpark og vi endte opp med svært dårlig betalte seksere og femmere. Men lørdag kveld tok vi vårt monn igjen og vel så det under jackpotomgangen i V65-spillet på Drammen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Tipsansvarlig Kurt Leirvåg skjønte at det var penger i gjære og la derfor ut et andelsspill i fire andeler til 1500 kroner andelenRikstotos andelstorg Eksperten og solgte det kjapt ut. De fire andelskjøperne kan i kveld glede seg over at drøye 90 000 kroner kom inn på konto til hver av dem. Seks rette ga pene 328 657 kroner og plusser man på 25 femmere ble det 361 0077 kroner tilbake. Nettavisen er stadig med i kampen om de store pengene. Og noen ganger det vel unt at de som satser litt ekstra får avkastning.

Tirsdag var nestor Håkon Einar Hansen på ferde i lunsjen på Bjerke tidligere og fanget fem rette på det største spilleforslaget på Nettavisen til en utbetaling på fine 19 000 kroner, og i tillegg ble det fullklaff for tre andelslag på Eksperten (et andelslag på 6. andeler a.kr. 300 og to på fire andeler a.kr. 500) inn på Eksperten .

Onsdag er det galopp som gjelder på formiddagen/tidlig ettermiddag. Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen har aldri skjul på sin begeistring for Täby galoppbane og treffprosenten til våre eksperter er oppsiktsvekkende på akkurat denne banen. I dag byr Täby på både V4 og V5.

Innleveringsfrister Täby galopp
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.42
V5 kl 13.51

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Vurderinger av Birger Christensen og Morten Olsen:
Det er ganske bra klasse på lunsjløpene på Täby. I V4 lar vi 4 Dreams Cape stå ugardert i V4-2/DD-1. Han gikk et strålende løp til tredje i St Leger på Øvrevoll for tre uker siden. Topphestene Diamant og Mister Big Shuffle var foran, men Over the Ocean og Polhem var klart bak. Med en liknende innsats er det ingen tvil, og vi satser på ham som banker.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

I V5 blir 1 Cave Man i V5-1, trent av Are Hyldmo på Øvrevoll, klar favoritt. Det fortjener han, for på sandbane er han helt oppunder toppen i Skandinavia. Master Chef på sitt beste ville ha vært en utfordrer, men han later til å være over toppen. I stedet tar vi med Gladtoseeme på det aller største forslaget. I utgangspunktet litt kort, men dette er en galoppør av fin klasse.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!