Nettavisens fredagssuksess

Foto: Hesteguiden.com

Sist fredag spilte Nettavisen inn nesten 100 000 kroner på Kalmar. Fredag er vi på ny jakt på Romme.

Øvrige tips fra Sportspill fredag:
V5 Øvrevoll:Snittpremier på 80.000 kroner
V64 Kalmar:Kenneth fikser fredagscashen
V75:Kurt og Håkon jager 25 millioner

Det er som vanlig nok å ta tak på hestespillfronten også på fredager og dagens meny er enda mer innholdsrik enn torsdagens. Vi starter på Romme som kan by på både V4 og V5, før Nettavisens meget formsterke galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen forhåpentligvis fortsetter gevinsthøstingen når Øvrevoll byr på internasjonal ettermiddags-V5. Til kvelden er det V65 på Jarlsberg og en kanonspennende V64 fra Kalmar.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Lørdag er det Forus travbane som er vertskap for V75-spillet her hjemme og ettersom det ikke ble utbetaling for verken seks eller fem rette, fikk Jokerpotten solid påfyll. En eventuell alenevinner kan ta med seg over 25 millioner kroner dersom vedkommende er alene om sju rette lørdag. Nettavisen har naturligvis lagt ut en rekke andelslag på Eksperten i diverse priskategorier. Alle tilgjengelige andelslag til lørdagens V75 finner du ved å klikke på lenken under.

Klikk her for å spille Nettavisens V75-andelslag på Eksperten

Vi hadde los på store penger i V4-spillet på Ørebro torsdag og hadde markert for samtlige hester i V4-4. Nå vant andrevalget Doremi V4-4 overlegent, men det ble da pene 2 362 kroner tilbake. På Bergen travpark var undertegnede i nærheten av store penger på flere andelslag, men det endte med x antall femmere på fire/fem andelslag. Det var kjipt all den tid Leirvågs store objekt for kvelden femtevalget 3 Starelv Odin vant enkelt i V65-6.

Innleveringsfrister Romme
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37
V5 kl 13.32

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Kjempesuksess sist helg
Med jevne mellomrom er det Kurt Leirvåg som har ansvar for V4/V5-tipsene til Sverige her på Nettavisen. Sist fredag var jeg tipsansvarlig til Kalmar og der fanget jeg fem rette i V5-spillet til spreke 32 484 kroner i utbetaling og tre andelslag på Eksperten (fem andeler a kr 200) fikk ta del i den moroa. Enda bedre ble det for mine tips til V4-spillet på Østersund søndag da tre nye andelslag på Eksperten satt med fire rette til herlige 35 680 kroner i utbetaling. Det betyr altså over 200 000 kroner innspilt sist helg.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Bergh igjen
Fredag byr jeg på Robert Bergh som bankerkusk i V4-spillet, ikke med storfavoritten 14 Bradley i V4-4, men med 2 Devdas T.J. i V4-2/DD-1. De som husker godt vil erindre at jeg bankerspilte hesten også på Bergsåker 21. oktober i år. Den dagen kusket Ulf Eriksson og vel i tet var jeg helt sikker på at løpet var kjørt. Men 2 Devdas T.J og Ulf Eriksson ble utsatt for et kamikazeangrep i 500 meter og måtte bruke både en og to ekstra speeder underveis. 2 Devdas T.J holdt utrolig tappert fra tet den dagen og tapte kun for en smygkjørt konkurrent.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vant deretter et billig løp helenkelt og kom feil på det meste i et V75-løp på Eskilstuna for fjorten dager siden. I dag har hesten vunnet sportrekningen kontra hovedopponenten Victor på Knecken som er klart best i tet. Sjefen sjøl, Robert Bergh, sitter selv i sulkyen i dag og fra spor to tror vi på ypperlig tetsjanse og ypperlig sjanse til å lede dette hele veien. Hesten blir ikke favoritt, det takker vi for og klemmer til med bankerspill på andrevalget 2 Devdas T.J i V4-2/DD-1.