Nettavisens galoppsuksess

Toppjockey Elione Chaves er hardt betrodd i samtlige V4-løp på Jägersro galoppbane onsdag.
Toppjockey Elione Chaves er hardt betrodd i samtlige V4-løp på Jägersro galoppbane onsdag.

Søndag ble det nesten 60 000 kroner innspilt på Täby galoppbane. Onsdag jakter vi nye galoppfremganger på Jägersro galoppbane.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Vi står foran en praktfull onsdag på hestefronten og vorspielet utspilles på Jägersro galoppbane som byr på V4. Til kvelden er det godbiter i massevis. Onsdagskvelden blir makaløs for oss som elsker travsport. Ikke bare kan Bjerke by på en gnistrende V65-omgang, det er også norske hester på farten når Solvalla byr på Jubileumspokalen og ekstra V75 onsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Sist helg ble det nye fine fremganger for Nettavisens galoppeksperter. Lørdag ble det klaff for samtlige V5-forslag på Klampenborg galoppbane og pene 2 752 kroner tilbake. Søndag ble det igjen klaff for våre supre galoppsystemer og meget pene 28 366 kroner i V4-utbetaling to systemer gikk inn med fire rette i V4-spillet på Gøteborg galoppbane. Dermed ble det nye over 60 000 kroner innspilt.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Det er en rekke galoppstevner denne uken. Onsdag er det altså V4 fra Jägersro i Malmø, torsdag er det V65 fra Øvrevoll, lørdag kveld er det V5 fra Klampenborg og søndag er det storveis internasjonal V64-omgang fra Øvrevoll når blant annet Norsk Derby skal avvikles.

Onsdag har Birger og Morten følgende vurderinger til Jägersro:

Ingen klar banker, slik vi ser det, men god sjanse for et lås i V4-2. 7 Catch the Cider og 3 Amazing Tiger står begge fint til, samtidig som formen er god. I V4-1 får nok 2 Labjaar mye tillit. Men det er tøffere i mot enn det var i debuten, så vi tror det blir hardere å vinne nå. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


V4-3 er nok det mest åpne løpet, mens 11 Valencia og 15 Whatyoucallit skiller seg litt ut i V4-4. Sistnevnte spurtet enormt i sin siste start på Klampenborg, og selv om det kan være litt kort, er det spillbart med Elione Chaves om bord. Vår luring er nevnt.