*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Niels drar til Malmø

Suksesstrener Niels Petersen er på plass på Jägersro galoppbane onsdag med topphesten Manchester i V4-1.

24.04.14 08:45

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Det er slett ikke lett å være norsk V65-spiller om dagen. Mandag ble det uløselig på Momarken og enklere ble det ikke på Forus tirsdag. Det betyr at vi får superfredag med gedigne jackpotter i V65-spillet på Solvalla fredag ettermiddag og til V65-løpene på Biri fredag kveld.

Onsdag er det uansett nok å bryne seg på med galopp fra Jägersro galoppbane, ettermiddagstrav fra Charlottenlund og V65 fra Bjerke onsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen trives aldeles utmerket på svensk jord og byr på følgende vurderinger til onsdagens V4 og V5-løp.

Flotte løp i lunsjen på Jägersro onsdag. I V4-2/DD-1 er alle de fem hestene (Mister Big Shuffle er dessverre strøket) meldt i Pramms Minne, det høyest doterte løpet på sandbane i Skandinavia. 5 Hurricane Red vant alle løpene han gikk på Jägersro i fjor, men det var mot treåringer. Nå møter han den eldre eliten, og det er hakket tøffere. Hurricane Red blir favoritt, men ikke minst tror vi 6 Energia Dust blir tøff i mot.

Niels Petersen drar til Malmø med 4 Manchester som starter i V4-1. Hestene til Niels pleier å gå bra etter opphold i Dubai, men ikke alltid. Manchester blir klar favoritt og kan helt klart vinne, men det tar noen ganger litt tid å akklimatisere seg etter varmen i ørkenlandet. Vi bankerspiller på det minste V4-forslaget, men betaler for alle seks startende på de større forslagene.

I V5-spillet bankerspiller vi 1 Labwah i V5-2 på det minste og mellomste V5-forslaget. På det største V5-forslaget tar vi dog med 6 Kalibr.

Annonsebilag