Nilsen vil ha mer

Per Ludvig Nilsen og Pershing Boy.
Per Ludvig Nilsen og Pershing Boy.

Per Ludvig Nilsen vant med Olympic Image i V75 lørdag. Søndag jakter han flere seire i V4-spillet på Färjestad.

Det har gått strålende for Nettavisens Sverige-tips de siste dagene. Torsdag inneholdt det mellomste V64-forslaget (innl.pris kr 480) på Åby en sekser og 13 femmere og betalte tilbake meget pene 3504 kroner. Under lunsjtravet i Eskilstuna tidligere samme dag ble det også fullklaff for det mellomste V4-forslaget (innl.pris kr 336) og her ble det storfine 5 055 kroner tilbake.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Fredag ble det enda bedre da det lille forslaget på 216 kroner seilte inn med seks rette under jackpotomgangen i V64-spillet fra Romme. Dermed ble det 2211 kroner tilbake for de som leverte småbongen. Samtlige andelslag på Eksperten gikk også inn med seks rette.

Det er rikelig med trav denne søndagen. Først ut er Färjestad der det både er V4 og V5. Deretter følger en svært spennende jackpotomgang i V64-spillet fra Bollnäs. Charlottenlund byr litt senere på ettermiddagen på internasjonal V5. Og til sist er det endelig trav i Norge når Bergen travpark byr på en svært så interessant V65-omgang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Per Ludvig vil ha mer
Utflyttede Per Ludvig Nilsen er en hyppig norgesgjest, men drammenseren har sin trenervirksomhet i Årjäng og gjør det bra der borte. Lørdag vant han med egentrente Olympic Image i V75-3 på Momarken.

Nilsen er ofte ofte i Norge og starter med sine stallhester. En av dem er den flotte seksårshoppa Illusion som holder kanonform for dagen. på fire starter i år har hoppa vunnet en gang og tatt tre andreplasser.

Banker i DD-spillet
Sist på Bjerke hadde vi i Nettavisen svært god tro på henne og fra tet gjorde hoppa et strålende løp og tapte i siste steger til Joy Va Bene. I ettermiddag er det sprint (trolig et pluss) og et perfekt tredjespor bak bilen. Hun møter et par sterke konkurrenter i 1 Smirre Creek og 4 King Highlight, og i V4-spillet spiller vi bankerfritt i dag. I DD-spillet tester vi dog et bankerspill på 3 Illusion og hoppa blir ikke favoritt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Jakobsson i V5
V5-spillet på Färjestad er alt annet enn lettløst, selv om det kanskje er litt oversiktlig i V5-1. Vi må ha en banker og Magnus Jakobsson var helt klar i sin tale til undertegnede i morgentimene søndag. 1 Joyful Lad i V5-2 er min klart beste vinnersjanse på Färjestad søndag. Da stoler vi på Magnus og bankerspiller og spiller alle i både V5-3 og V5-5.

PS. Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.