NM for amatørkusker i Harstad

I kveld arrangeres NM for amatører i Harstad, og det er en spennende V5-omgang banen i nord kan by på. Her finner du tips til løpene.

Her finner du Nettavisens V5-tips til Harstad.

Som de siste årene arrangeres NM for amatører den siste helgen i juni på Harstad travpark. Her møtes tolv av Norges beste amatørkusker. I tillegg til tittelforsvarer Rune Skogen, kommer championene fra landets 11 permanente totalisatorbaner.

Mesterskapet går over fire løp, hvor alle inngår i kveldens V5-spill. Legg merke til at kveldens V5 går fra løp 3 - 7, og at V5-innleveringen er klokka 19.

Det innledende løpet er et åpent oppgjør hvor vi streker for halve feltet. Vår banker for dagen finner vi i den andre avdelingen.
Etter et ganske oversiktlig kaldblodsløp, avsluttes V5-spillet med to løp hvor vi tror det kan komme overraskelser.
I løp hvor kuskene ikke kjenner hestene, har det også lettere for å komme overraskelser i spillet. Vi tror det blir fine penger til de som klarer fem rette i kveld.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin