NM til Bjørg Karin Ryen

Bjørg Karin Ryen tok en suveren seier i NM for amatørkusker i Harstad fredag. I kveldens V5 kom det flere overraskelser, og vårt V5-forslag ga 9.874 kroner for fire rette.

Bjørg Karin Ryen fra Sørlandet tok hjem Norgesmesterskapet for amatørkusker i Harstad fredag kveld. Med to seire og en annenplass, ble hun suveren mester med totalt 54 poeng.
På de neste plassene fulgte Thomas Mjøen Meland og tittelforsvarer Rune Skogen.

Bjørg Karin Ryen vant det første NM-løpet med Keskinada. Ekvipasjen gikk i dødens mesteparten av løpet, og tok en sikker, men noe heldig seier da Ågårds Dick galopperte som klar vinner på oppløpet.

I det andre løpet ble det galopp for Ryen med Turbo Lie, mens seieren gikk til Zeke med Thomas Meland i sulkyen. Etter en god spurt hentet de igjen favoritten, og vår banker, JJ Course akkurat på streken.

Etter at hesten Bruntetyrras vant et løp utenom NM, steg V5-verdien 10 ganger.
Bjørg Karin Ryen var ikke snauere enn at hun la på til to seire med BBS Bignews. Hesten var meget god, og tok en klar seier etter å ha dratt hardt unna i tet hele veien. Dermed hadde sørlandsjenta en klar ledelse før det siste løpet. Her ble hun annen med Falcon's Guy, og vant en klar sammenlagtseier. Vant gjorde syvendevalget Elegant Crown, som brukte samme oppskriften som BBS Bignews, knallhardt tempo i tet.

Vinnerne i V5-spillet hadde rangeringen 6, 7, 4, 3 og 7. Da var det ingen bonger som klarte fem rette, og dermed kunne de som leverte vårt største forslag på 1.296 kroner hente en gevinst på 9.874 kroner.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin