Noe stort er på gang

Art Vinterfari var lysende fin sist, og noe stort er virkelig pågang. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Art Vinterfari var lysende fin sist, og noe stort er virkelig pågang. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Momarken er en høyoddsbane hvor bombene ofte smeller tett. Det er heller ikke noe enkelt å være spiller på tirsdag. Vi byr på en meget spennende meny. Ta rygg!

Sportspills meny tirsdag:
LunsjV5 Drammen: Lerum mot nye høyder
V64 Solvalla: Jackpot med Adielsson
Oddstips 1:Belgia angriper direkte

Vi er inne i en herlig tipsflyt, og våre kunder besøker lukene omtrent hver dag nå. Fra Drammen lørdag så inneholdt samtlige spilleforslag fem rette, og vi spilte inn over 100 000 kroner. På våre minste V5-forslag (innl.pris kr 150) så banket vi Deep Sea Dream (V5-4) samt 2.valget Masaya (V5-5) mot en av dagens tyngste favoritter. De som leverte det forslaget kunne hente ut 7 378 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Fra Klosterskogen mandag så satt alle våre kupongforslag i V65-spillet. De som spilte vårt aller minste V65-forslag (innl.pris kr 180) kunne kvittere ut fine 2 368 kroner. I DD-spillet ble det klaff for både det minste (innl.pris kr 200) og det største DD-forslaget (innl.pris kr 400) til herlige 24,76 i DD-odds og altså 2476 kroner tilbake for de som leverte det største forslaget.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Til kvelden er det ny jackpot fra Sverige. Siden Sverige velger å sende sine V86-stevner på onsdagene rundt omkring i landet, er det faktisk Solvalla som er arrangør i kveld. Solvalla kan by på 1 318 554 SEK ekstra i sekserpotten til sin V64-omgang i kveld ettersom det ikke ble utbetaling for fire rette under V64-omgangen på Färjestad mandag. Sjekk ut våre tips her

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Så over til Momarken som det skal dreie seg om her. Igjen har sportssjefen trommet i sammen en herlig V65-meny som byr på en rekke utfordringer. Vi har dog jobbet frem en klink banker i finalen, men ellers er flere av løpene VIDÅPNE, og vi tror på flotte kroner for dem som kommer til lukene.

Innleveringsfrister Momarken :

V65 : kl. 18.30

V5 : kl.19.41

DD : kl. 20.30

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Dagens objekter fra Momarken :

V65.1 : 11 Lukas – Har vært nede i en dyp bølgedal, men nå peker heldigvis formpilene den riktige veien igjen. Fullførte nemlig bunnsolid nå sist etter pause, og vi har 26,0 s 500m med krefter igjen. Matchet bedre hester enn dette når den var i form i fjor, og den var for eksempel bare slått med et hode av Elmer på Forus 27.07.2013. Møter jo selvfølgelig ikke noen av et slikt kaliber her. Fortsetter Lukas sin fine fremgang så er den garantert med og gjør opp om seieren i innledningen. OBS!

V65.2 : 11 Gold Rain – Vi prøver oss med en fullstendig uspilt hest her. Når det gjelder Gold Rain så kommer den ut i fra formstallen til Bjørn Steinseth, og den rakk å røpe storform sist. Gikk altså helpigg over mål etter svært sene luker, og vi gav den to pluss i kanten. Leverte flere meget gode løp i fjor, og nå virker godformen å være på vei tilbake. Å stå bak i disse ungdomsløpene trenger ikke å være feil da det pleier å bli kjørt friskt unna. Klaffer det bare for Gold Rain så kan den fort komme på lette bein, og spurte inn til en sjokkseier. Prøves i et jevnt løp, for her er formen virkelig på riktig vei!

V65.3 : 4 Ulydia – Har vært helt fantastisk etter en liten pause, og den har virkelig levert varene de siste to gangene. Den var bunnsolid etter et tøft opplegg nest sist, mens den var helt krutt god etter en grov galopp nå sist. I det nevnte løpet sist så var den altså ute mot veldig mye gode hester, og prestasjonen var trolig karriere beste. Kommer den seg bare sånn noenlunde avgårde på startsiden nå så skal dette dreie seg om en TOPP MULIGHET, og vi tror hardt!

V65.4 : 10 Shez Yours – Viste en fantastisk fart i fjor, men den var dessverre for hissig underveis i løpene. Leverte uansett flere meget sterke løp, og det gjorde den mot en helt annen verden av hester kontra det som den møter i årsdebuten. Har trent fint i vinter, og ifølge Weberg så har han et berettiget håp om at den skal være roligere i år. Prøves direkte, neste gang kan den være «oppbrukt». 11 Match This One – Er under en rivende utvikling, og oppvisningen sist, ja, den stod til terningkast seks. Bomber da rundt feltet, og legger inn lynkjappe 10,8 s 500m. Kom til mål med krefter igjen, og vi kan ikke gjøre annet enn å doble opp a-gruppen her.

V65.5 : 3 Freia Maxim – Blir aldeles for lite spilt i DD-1 / V65.5, og her skal man være på vakt. De to siste gangene har den vært ute i «bløffløp», og den er MILEVIS bedre enn raden. Nest sist så viser den 11,6 s 1000m / 09,3 s 500m i kulissene, og den avslutter utrolig bra. Nå sist så blir den sittende bom fast i kulissene, og den fikk aldri sjansen. Har tidligere gjort fine løp på Momarken, og den vant to løp på den banen i fjor. Fra et fint spor så er den garantert et bra opplegg, og vi roper et stort varsko!

V65.6 : 7 Art Vinterfari – Innfridde ikke helt i fjor, men den fikk uansett med seg en fjerdeplass i Norsk Travkriterium, og det er isolert sett bra. Ble tatt tidlig ut av løpene i fjor med tanke på hva som er i vente i år, og Art Vinterfari virker fakta bedre enn noen gang. Den feilet med mye krefter igjen på oppløpet nest sist, mens den nå sist vinner utrolig enkelt på en sterk tid. Da viser den 24,1 s 1000m, og den ser ubrukt ut i målgangen. Er helt overlegen på ren kapasitet, og fortsetter den der som den slapp sist så snakker vi om en TOPP MULIGHET! I V65-spillet så er det ufarlig å banke store favoritter, og dette er en omgang som vi uansett tror vil gi store kroner.