Norges beste senker svenskene

Fantastiske Lannem Silje er dagens soleklare banker fra Bergsåker_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Fantastiske Lannem Silje er dagens soleklare banker fra Bergsåker_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi har spilt inn 1 400 000 den siste uken, og tipsene har satt meget bra. Fra Bergsåker denne fredagen så dukker herlige Lannem Silje opp i V64-spillet.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens Børje Andersson.

Tipsene har satt knallbra den siste uken, og høydepunktene har vært mange! 1) Over 800 000 innspilt på Drammen i V75 6.Desember. 2) Over 250 000 innspilt i V65 på Leangen 8.Desember. 3) Over 160 000 innspilt i V65/V5 på Momarken 9.Desember. I tillegg så har vi truffet litt her, og der. Totalen den siste uken har kommet opp i 1 400 000 innspilt, og det må vi si oss meget godt fornøyd med.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder HØYDEPUNKTET denne uken så skjer det på lørdag fra Forus Travbane. Et nytt HERLIG V75-stevne er pågang, og fra oljebyen Stavanger så finnes ikke de helt store favorittene i V75-omgangen. Her kan det igjen bli flotte kroner, og vi skal gjøre alt som står i vår makt for å hjelpe nettopp deg til lukene igjen på lørdag. Husk at skulle din bong bli alene så venter det hele 13 millioner. Her finner du bonger til Forus : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Bergsåker:

V64: 19.08

DD: 20.36

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Vi skal imidlertid først gjennom en småhektisk fredag, og som vanlig starter vi opp fra Solvalla. V65-spillet der starter kl.12.45. Her finner du våre tips til Solvalla Om kvelden så blir det V65 fra Biri med start kl.18.30, før det hele avsluttes fra Bergsåker kl.19.08. Glem ikke at det er jackpot fra Biri med hele 522.117 ekstra i potten. Du finner våre tips til Biri her

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Når det gjelder løpene fra Bergsåker så dukker altså hele Norges trav-kjæledegge opp i V64-spillet. 15 Lannem Silje er det største talentet som vi noen gang har hatt her hjemme, og dette er for tiden verdens beste kaldblodshest. På fredag jakter hun sin 28 strake seier, og normalt sett så skal dette dreie seg om en klink banker. Hun starter i V64-2.

Etter dette løpet venter en full veterinærsjekk for super-hoppa, så blir det en liten pause, før en ny sesong venter. Trolig innledes sesongen allerede 31.Januar med Lars Laumbs-løp.

Børje sin luring fra Bergsåker:

9 Ultralum V64-1) är på väg att hitta vinterformen igen och skulle By Air vara lite ringrostig efter sitt tävlingsuppehåll kan Ultralum mycket väl vara vinnaren på passande distans.