Paradise Hotel-vinneren Madelen Berås er ikke bare en realitystjerne. Hun er også kusk i travløp. Onsdag kveld er hun kusk i ett av løpene på Bjerke Travbane. Nærmere bestemt V65-4 hvor hun skal styre hesten Ziriumzam.

Les tipsene til i kveld: Formbombe får uttelling?

Foreløpig er ikke Madelen, og hesten hun styrer, en av favorittene. Hun er er markert som et sjettevalg, og kun seks prosent av de som hadde tippet onsdag morgen har med henne på sin kupong:

- Skulle jeg vinne med Zirriumzam vil det være et mirakel, sier Malin til VG.

Les også: De mest sexy realitystjernene

Har vunnet 406 000kr
I 2010 var Madelene kusk i 42 løp. Det førte med seg tre seire, fire andreplasser og fire tredjeplasser. Den 21 år gamle kusken har kun startet i 10 løp i år, noe som selvfølgelig kan forklares med deltagelsen i realityserien. Under kan du se Madelene som rytter i monté, som hun også behersker. Hun rir hesten som ender på tredjeplass.

HTML EMBED

Guide: Slik spiller du V65

Hennes debut var allerede i 2006, som 16-åring. Totalt har hun vunnet 406 000kr som kusk. Det er 256 000 kroner mer enn hun vant i Paradise Hotel.

Hvis du vil spille på Madelene Berås i kveld og hennes hest Chamberbaid kan du gjøre det i lenken her (100 kroner innsats).Chambermaid er ikke blant de mest betrodde i sitt løp og vil nok betale ut ca 20 ganger innsatsen.

Madelen er datteren til travtrener Arild Berås og søster til Malin, som også er travkusk. Malin har 27 starter og 8 seire i år. Storesøsteren har vunnet totalt 524 206 kroner som kusk. Hun møter for øvrig sin storesøster i samme løp. Hun sitter bak hesten Chambermaid. Søsteren har også stilt opp som modell på Miss Brun og Blid. Du kan se bildene her.

Få daglige oddstips og travtips på Sportspill.no

Løpet begynner klokken 19.00 i kveld på Bjerke Travbane for de som ønsker å se søstrene Berås live.