Norgeskjenning bankes

Åsakjappen gikk på en smell sist. Revansje nå? foto_Aage Liland_Bergen Travpark
Åsakjappen gikk på en smell sist. Revansje nå? foto_Aage Liland_Bergen Travpark

Bankeren er klar for revansje! Vi byr også på en 50-oddser fra Finland! Det går fort mot store kroner på Boden, og de skal vi være med å kjempe om...

Sportspills meny fredag/lørdag:
V75 Bjerke: Nettavisen jakter by storgevinst
V65 Solvalla: Banker allerede i V65-1
V65 Jarlsberg: Kolle sitter på leken
V5 Bjerke lørdag: Lannem Silje den soleklare bankeren
Ski-VM: Norge banker svenskene
Oddsdobbel 1: Deilig dobbel til kvelds
Oddsdobbel 2: La Liga-profil utestengt for festing
VM-konkurranse: Har du peiling på femmila?

Fra 1. januar så økte vi i Nettavisen satsingen mot Sverige KRAFTIG, og dette har slått veldig bra til i markedet. Tipsene er oppdaterte, og objektene er spennende.

Denne uken så har vi servert TOPP INFO på følgende godbiter:

V64 på Mantorp 23. februar: 10 Prince F.P. Romsås (Odds 9,89)

V64 på Jägersro 24. februar: 15 Rajah Press (Odds 9,84) + 6 Try Osted Antik (Odds 5,59)

V4 på Axevalla 25. februar: 6 Crazy Foot Mambo (Odds 6,15 mot dagens tyngste favoritt)

En fast bruker av våre svenske-tips vant store penger før i år. Sjekk ut følgende:

Jonas satset 192 kr - vant 661.000 på Nettavisen


PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi gjorde STORESLEM i V75-spillet på Bergen Travpark 21. februar. Timber Mile (2. valg) + Kringelandtellus (4. valg) ble begge bankerspilt på en rekke lag på Eksperten. Hovedbankeren vår for dagen var uansett Tangen Ida som faktisk kun hadde 7% av innsatsene på seg fredag når vi publiserte tipsartikkelen. Vår lille V75-bong her på Nettavisen med en innleveringspris på 108 betalte ut knappe 5 000,-. Alle våre V75-forslag satt på Eksperten, og vi spilte inn 800 000,- til våre kunder.

Dette er ikke første gangen vi har spilt inn MYE penger til våre kunder i V75-spillet i år, og på Leangen 24. januar så spilte vi inn fantastiske 1,2 millioner. Allerede på lørdag så venter en ny V75-omgang med DOBBEL-SYVERPOTT, og du vet vel hvem du skal kjøpe bonger av?

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Boden:

V64: 19.08

DD: 20.36

Løp ellers denne fredagen:V65 på Solvalla med start kl.12.45. V5 på Odense med start kl.16.07. V65 på Jarlsberg med start kl.18.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Boden denne fredagen så ser det som vanlig interessant ut. 3 Åsakjappen (V64-2) gikk vi i mot sist, men på fredag så velger vi å banke den i jakten på tusenlappene. Sjekk ellers ut følgende objekter:

V64-1 : 1 The Unforgiven – Er som de fleste hopper noe variabel, men slik vil det alltid være. Var ikke på topp sist, men nest sist så den helt rå ut for dagen, og da passerte den mål med MYE krefter igjen. På fredag smeller man på en yankervogn, og det er et klart pluss. Står nydelig til her for å smyge med, og motstanden skremmer ikke. Prøves som et frekt drag!

V64-2 : 3 Åsakjappen – Gikk vi imot sist, og det viste seg å være riktig. Da fikk den trykk på seg hele veien, og distansen var heller ikke noe pluss. På fredag så blir det gratis tet, og på fredag så tror vi ikke at den får trykk på seg. Dermed så burde den renne unna fra tet. Her er det nemlig billig imot. Vi anbefaler et bankerspill, og dette må dreie seg om en kanon mulighet!

V64-3 : 9 Viking Streamline – Blir fort litt undervurdert i finalen, men den skal PASSES her. Har nå fått seg to løp i kroppen etter pause, og den har levert to meget bra sisterunder. Har gått ca 14,5 x 2 i disse løpene. På fredag så står den spennende til for å smyge med, og blir det bare litt fart her, ja, da trenger den ikke å bli enkel å ha med å gjøre. Får nå på seg et helstengt hodelag, og man forventer en betydelig skjerpet utgave. STORT OBS!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-4 : 2 Alfa Deja Vu – Dette er ingen dum 5-åring, og med klaff fredag så kan den sjokke. Når den var på Boden fjerde sist så avsluttet den helt strålende! Nå sist i Finland så gjør den en kruttsterk sisterunde hvor den knekker ledere, men må se seg slått på streken i en tett oppløpsfinish. Står spennende til her, og distansen takler den fullt ut. Hadde 1% av innsatsene på seg når vi la ut denne tipsartikkelen, og en 100 oddser i totoen skal den ikke være. SE OPP!

V64-5 : 6 Kaffir Face – Kommer ut i ny regi, og dette er strengt tatt bare et løp som Kaffir Face skal vinne. Nå ligger man imidlertid såpass lavt fra trenerhold at vi blir litt usikker. Skal uansett stå først på ranken, og normalt sett så vinner den dette om den bare viser litt av hva den kan. 3 Buy The Law – Er ikke lett å regne på. Den var klin overlegen tredje sist, men nest sist så skuffet den veldig. Nå sist så gjør den kanskje karrierens beste løp etter en grov galopp. Hadde vunnet det siste løpet med et kvarter uten denne galoppen. Er en artig strek å ha med seg på bongen om den viser takter som sist igjen.

V64-6 : 10 Patricia Bishop – Har fått seg to løp i kroppen etter pause, og den ser bedre ut enn noen gang. Gikk en helt VILL sisterunde nå sist, og den bare forsvant i fra til en fullstendig overlegen seier. Ai, Ai, Ai, hvilket inntrykk! Har uansett helt sikkert hatt godt av disse løpene i kroppen, og skulle den om mulig være enda bedre på fredag så vil den klare favoritten for mange få kjørt seg. Patricia Bishop må med PÅ ALT!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.