*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Norgeskjenning bankes

Solakongen er vår banker i V4-1. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Banker som det strålte av sist. Tre vidåpne løp med en rekke luringer. Vi er klare for lukene i Boden. Du tar vel rygg?

05.03.15 14:12

Det ble servert STERKE TIPS på Bjerke onsdag, og totalt sett så spilte vi inn ca 180 000 på forslagene. Nettavisen sitt mellomste forslag på 480 betalte ut fine 4 175,-. Vi gratulerer dem som tok rygg.

Lunsjen ble svært vrien på onsdag, og vi greide ikke å løse den. På torsdag er vi på revansjejakt, og dette er en V4-omgang som vi virkelig gleder oss til. Solakongen (V4-1) så helt magisk fin ut for ny trener sist, og vi føler den har MYE å gå på i sitt grunnlag. Taper normalt sett ikke innledningsløpet, og vi går ALL IN! Mer om dagens omgang finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Selv om vi ikke kom i mål under V75-omgangen på lørdag så har vi gjort det MEGET SKARPT i dette spillet tidligere i 2015. Totalt sett har vi nemlig spilt inn over 2,5 millioner i spillet vi elsker! Foreløpige høydepunkter:

* På Bergen Travpark 21. februar spilte vi inn 800 000 i V75-spillet, og ALLE forslagene våre satt!

* På Leangen 24. januar spilte vi inn 1,2 millioner i V75-spillet, og Kurt Leirvåg serverte noen magiske tips fra sin favorittbane.

Førstkommende lørdag så er Leirvåg på HUGGET på sin favorittbane igjen! Det er nemlig jackpot med hele 3 364 255 ekstra. Lannem Silje skal blant annet ut i det som fort kan bli et herlig nappetak med S.T.C.C Faksa! Med i kampen er også Elmer som trykket saften ut av Lannem Silje sist. Ellers er det fyldige felter på Leangen denne lørdagen, og det ligger til rette for store kroner i V75-spillet

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Nye innleveringsfrister som gjelder fremover:

Mandag er det nye innleveringsfrister å forholde seg til når det gjelder kveldsstevnene her hjemme og i Sverige. V65-1 i Norge vil heretter starte kl 18.45, mens V64-1 i Sverige vil starte kl 20.05.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Her er dagens objekter til Boden:

V4-1 : 12 Solakongen – Kom ut i ny regi sist, og den så utrolig bra ut direkte. Dette er en hest som den nye treneren/eieren vil få mye glede med. Er slik vi ser det BEDRE enn det grunnlaget som den har på konto, og skulle den ikke havne opp i hindringer på veien så tror vi bestemt at den jogger rundt denne overkommelige gjengen. SPILLES!

V4-2 : 2 Pendolino Man – Er en hest med riktig innstilling, og den var bra til seier nå sist. Avslutter da i 13-fart, og vi gav den et pluss i kanten. Blir den bare ikke fast på torsdag så duger den alle dager i uken mot en slik motstand, og den skal passes. Prøves som en frekkis!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

V4-3 : 2 Princess Sally – Kan feile fra start, men kommer den seg bare ut fra start, ja, da er dette et bra spill. Har sett veldig bra ut de siste gangene, og den har spart seg opp til en seier. Den så fin ut mellom hester nest sist, mens den fulgte opp nå sist med å avslutte meget sterkt. Her er den riktig ute når det gjelder motstand, og vi roper et varsko!

V4-4 : 7 Garnet Tooma – Har OK kapasitet, og den rasket med seg tre seire i fjor. Debuterer nå for ny trener, og dette burde være en hest som duger i nord. Kommer ut i et dårlig løp, og den fortjener å bli tatt på alvor direkte. Neste gang kan den fort være oppbrukt som et bra objekt, og det er nå den skal spilles!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag