Norgeskjenning som duger

Foto: hesteguiden.com

Fartsfylte Troll Viktor har gjort det strålende i Sverige og mandag går vi all-inn på hesten under V64-løpene på Färjestad.

OBS. OBS. INNLEVERINGSFRIST I V64 ER ALLEREDE KL 15.10 DA DET ER HELLIGDAG I SVERIGE I DAG.

Denne artikkelen er tillrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Fortsatt riktig godt nyttår fra oss i Sportspillredaksjonen og i særdeleshet fra Håkon Einar Hansen og Kurt Rune Leirvåg som har båret lasset i travredaksjonen i et fantastisk fjorår for Nettavisen/Sportspill.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Det ble ingen suksess for V64-tipsene til Patrik under søndagens V64-omgang fra Gävle, men så sent som fredag ble det svært bra uttelling for Patrik. Både under V65-løpene på Solvalla fredag ettermiddag og under V64-løpene Bergsåker fredag kveld ble det bra med gevinster. og spesielt på Bergsåker gikk det veldig bra. En drøss med andelslag på Eksperten gikk inn med to femmere og en rekke firere, og de andelslagene utbetalte rundt 4500 kroner hver seg. I tillegg ble det strålende treff for det mellomste V64-forslaget på Nettavisen. For en innsats på kr 480 ble det pene 4 084 kroner tilbake. Totalt spilte Patrik inn rundt 200 000 kroner på Eksperten på fredag, mandag er han forhåpentligvis tilbake i vinnersirkelen.

Mandagens spillmeny fra Norsk Rikstoto består forøvrig av V4-spill til Boden, det er V64 fra Färjestad (merk at denne starter allerede kl 15.10 da det er helligdag i Sverige i dag) og sist men ikke minst er det internasjonal V65 fra Leirvågs favorittbane Leangen.

Innleveringsfrister Färjestad mandag
V64 kl 15.10
DD kl. 16.38

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Det er trettendedagjul i dag og i Sverige er dette helligdag. Det betyr at mandagens V64-omgang fra Färjestad har innleveringsfrist allerede kl 15.10 og Patrik byr på en tidligere Norgeskjenning som sin V64-banker i dag.

Vurderinger av Patrik Fernlund:

Spiken
10 Troll Viktor (V64-2) är en mycket fin travare och här ska han vara överlägsen. Det är klart bästa hästen med bäst fartresurser och det är dagens bästa spik.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Luringar
2 Future Love (V64-1) har imponerat i sina kvallopp men inte fått till det i loppen utan galopperat. Gör debut i ny regi nu och autostart bör gör att han går felfritt, han kan skrälla här!

7 Steptoe (V64-3) är ett sto som har kapacitet för att vara med i lite stolopp på V75 under vintern och hon har visat fin form på slutet, kan slå till här.