*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Norgeskjenning som duger

Crusioux og Michael Von Krusenstierna

Norgeskjenningen Crusioux bankerspilles i DD-spillet fra Østersund, men i V4-spillet ber vi til høyere makter.

05.06.14 11:29

Vi står foran en torsdag fullspekket med herlig trav- og galopp. Først ut er Østersund som byr på V4, og sjelden nok er det faktisk ingen norske ekvipasjer på plass. Bjerke travbane fortsetter sitt vorspiel og oppladningen mot helgens Oslo Grand Prix når det byr på lunsjtrav.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Til kvelden skal formsterke Rolf Lerum forhåpentligvis geleide spillerne til nye gevinster på Bergen travpark i en dobbel V5-omgang. Og på Øvrevoll skal Nettavisens galoppeksperter igjen "rane" Øvrevoll når landets eneste galoppbane byr på V65.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Michael von Kruisenstierna er godt kjent for det norske travpublikummet etter at flere av hans hester har tatt for seg på Leangen de siste årene. En av dem er 9 Crusioux som starter i V4-2/DD-1 i Østersund i dag. Vallaken vant sju ganger på 18 forsøk i fjor og imponerte tidvis stort. I år er hesten seiersløs etter fem starter. I dag skal hesten ut i et amatørløp med sin faste kusk, Michael von Kruisenstierna. Vi garderer løpet i V4, men i DD-spillet bankerspilleer vi hesten. Crusioux blir neppe mer enn et tredjevalg i spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

En "religiøs" banker
Vår V4-banker i dag bærer det mildt sagt snodige navnet, 7 Ave Maria. Fireårshoppa som trenes og kuskes av dyktige Henrik Svensson har allerede vunnet tre løp i år, og utviklet seg flott. 2640 meter har hun vist at hun takler ved flere tidligere anledninger. Motstanden skremmer ikke og dette må være en bra vinnersjanse. Vi bankerspiller i V4-4.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.