Norgeskjenning som duger

Ove A. Lindqvist, og Tomtegubben har en flott mulighet denne lørdagen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Ove A. Lindqvist, og Tomtegubben har en flott mulighet denne lørdagen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Det finnes relativt klare favoritter til lunsj denne lørdagen, men vi blir likevel ikke direkte overrasket om flere av dem taper. Vi byr på en frekkis i V4-1!

Sportspills meny lørdag:
V75 Biri lørdag: Tjomsland byr på en Kjempe
V65 Odense (frist kl 18.25): Mønster fikser lørdagskvelden
Tour de Ski: Heidi burde vært favoritt
Skiflyging Kulm: Prevc skal være klar favoritt
Oddstips 1: Tottenham har noe på gang
Oddstips 2: QPRs utrolige statistikk
Tippetips: Newcastle skal få kjørt seg

V4-omgangene i Sverige om lørdagen er noe vi liker svært godt. Her blir det bra omsetning, og det skal lite til i V4-spillet før det betaler ut flotte kroner. I lunsjen fra Romme denne lørdagen så er 1 Crane (V4-4) det nærmeste vi kommer en banker. Ble trolig felt av en upassende bane sist, men på lørdag så OSER det revansje fra helt perfekte betingelser! Mer om dagens løp til Romme finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi spilte inn ca 102 000 i lunsjen fra Bergen Travpark 6. januar! Nibley L.B. (2,3%) supersjokket i finalen, men den var med på ALLE våre bonger minus den aller minste. Det mellomste forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på 420 betalte ut flotte 7 291,-

Fra Harstad søndag 4. januar så ble det også servert SOLIDE tips. Quapower E.J. (2-valg) ble banket på den lille bongen hos Nettavisen med en innleveringspris på Kr.144. Dagens hovedbanker var Joint Oak (2-valg), og den vant sikkert fra tet. Slo dagens nest tyngste favoritt Entrada. Det lille V65-bongen hos Nettavisen betalte ut fine 861,-

Systemet på Eksperten denne dagen (5 andeler a 1000), ja, det kunne virkelig ha kammet hjem store kroner med litt flyt. Systemet hadde nemlig med ALLE hestene i V65-3, og sistevalget Hage Frøya (0,5), ja, den var ikke veldig mye slått. Så i stedet for en sekssifret utbetaling så måtte fem fornøyde andelsinnehavere dele 24 398 mellom seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Romme:

V4: 12.45

DD: 13.05

Løp ellers denne lørdagen:V75 på Forus med start kl.15.00. V65 på Odense med start kl.18.25. 

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Her er våre objekter til Romme:

V4-1 : 8 Rock Me – Er helt overlegen på kapasitet, og hadde dette dreid seg om bilstart, ja, da hadde vi banket den. Nå er det dog tillegg, men uten noen hinder på veien så er dette uansett en flott mulighet. I sitt siste løp så moste den en såpass god hest som Organdi D’Or fra dødens… 5 Eeyore Bear – Denne kan være litt spennende, og den har kun 2% av innsatsene på seg når vi la ut tipsene. Tapte kun for MEGET GODE Sonar Brodde på Solvalla i monte 17. desember, og Sonar Brodde holder vi høyt. Utvikler Eeyore Bear seg videre så er den langt i fra ueffen her, og denne står jo også spennende til på strek… MOTBUDET!

V4-2 : 6 Miss Bajen – Har fått seg et par løp i kroppen etter pause, og den er på riktig vei. Gikk helt OK sist, men den burde løfte seg enda mer til denne oppgaven, og fra et bra springspor i volten så kan den kanskje komme seg foran. I et ikke så altfor tøft løp da så kan den opplagt renne unna. Klar OBS HEST, men her velger vi uansett å gardere relativt bredt.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V4-3 : 6 Tomtegubben – Trives bedre i Sverige kontra i Norge, og det er mulig at pisken er litt avgjørende for det. Er i en VELDIG bra form for tiden, og den er betydelig bedre enn raden. Har kjempet om seieren de siste to gangene, men fått elendig betalt. På lørdag har den et nydelig løp foran seg, og skal man endelig lykkes da? Ja, vi er litt inne på det nå, og velger å stormvarsle!

V4-4 : 1 Crane – Dette er en hest som vi liker skarpt, og den burde ha en KANON MULIGHET med slike betingelser som dette. Her blir det normalt sett tet, og da skal dette løpet være kjørt om Crane er som den skal være. Var sist ute på en upassende bane, og når den da også satt langt bak så ble det delvis feil. Bare glem det. På lørdag tror vi MYE på revansje, og dette kan opplagt dreie seg om en banker.