Norgeskjenning utfordrer Månprinsen A.M.

Art Kjarvald utfordrer hele Sverige sin kjæledegge i kveld
Art Kjarvald utfordrer hele Sverige sin kjæledegge i kveld Foto: hesteguiden.com

Talentet innfrir, og vi banker! Sjokk fra Norge, og infoen er het! Har mye inne, men blir likevel kraftig undervurdert... En herlig V64-kveld er i vente!

Er du klar for en strålende weekend? Det er vi! Sjekk ut følgende:

Fredag: Dobbel-jackpot i V65-spillet på Solvalla. Her ligger det hele 2 828 788 ekstra i sekserpotten.

Lørdag: Dobbel-syverpott i V75-spillet på Sørlandet. Det betyr at ca 4 millioner ligger ekstra i ukens syverpott, og at er du alene om å få syv, ja, da kan du hente ut fantastiske 18 millioner!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Uken ble innledet på et meget sterkt sett! På Leangen mandag så ble det nemlig fullklaff på 15 av våre V65-lag! Det store forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på 1 344 suste også inn. Snittutbetaling var på bongene var ca 15 000. Totalt sett så spilte våre forslag inn ca 250 000, og vi gratulerer dem som tok rygg på oss.

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

I tillegg så ble 2.valget Bottem Viktor bankerspilt i DD-spillet mot dagens nest største favoritt Villmix. DD-oddsen ble flotte 31,60. Her fikk vi 50 kr på forslaget til 200, og 100 kr på forslaget til 400 kr.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Bollnäs denne torsdagen er det BRA KLASSE på flere av løpene, og dette er en V64-omgang som vi ser frem i mot. Selv om vi aldri liker å banke unge hopper så gjør vi et unntak nå. 2 Facile Boko tar seg nemlig normalt av V64-2 om alt går riktig for seg. Få ellers med deg følgende:

V64-1 : 5 Quid Pro Quo – Hadde et toppår i fjor, og den rasket med seg over to millioner selv om den fakta bare vant to løp. I årsdebuten i fjor så tapte den fra tet, og det er slik vi alltid legger merke til. Kan sikkert bli sluppet til tet også i årsdebuten nå, men selv om det er GODE RAPPORTER på den så velger vi å spekulere litt da det viser seg gang på gang at det er nettopp i disse løpene overraskelsene kommer. Motivert favoritt, men vi velger altså å krydre bongen med helaktuelle/spennende motbud.

V64-2 : 2 Facile Boko – Hadde et strålende fjorår som 2-åring, og den tjente mye penger da. Var trykket ned til 1,1 i årsdebuten, men der fikk den stryk etter å havnet utvendig leder. Viser dog 12,1 s 500m, og den gjør et fullt godkjent løp. Normalt sett så har den gått frem med denne blåseren i kroppen, og her er det ikke akkurat veldig hardt imot. Selv om man skal være forsiktig med å stole for mye på en 3-års gammel hoppe så er det liten tvil om at denne har en bra sjanse!

V64-3 : 12 Money Never Sleeps – Et veldig interessant 4-års løp. Selvfølgelig kan det bli tidlig tet, og slutt med 4 Etosha Boko her, men den var helt nede i kjelleren sist, og det kan fort ha påvirket psyken til den litt negativt. Vi velger derfor å spekulere, og heiser frem en hest som så mektig ut i årsdebuten sist. Money Never Sleeps legger mye mark under beina, og vi har følelsen av at denne kan bli riktig bra som 4-åring. Bare «LABBET» i fra sist, og den var ikke tom i mål på en bra tid. Blir det bare litt tempo på forestillingen her, ja, da skal ikke denne bli lett å få over seg i sisterunden. PASSES!

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

V64-4 : 5 Super Store – Her er det SVAK kvalitet på hestene, og garderinger er å anbefale. Ideen vår er betydelig bedre enn raden, og i V75’en nå sist så ble den sittende bom fast med rubbet igjen. Gangen før så fikk den heller ikke sjansen. Blir nok mer offensivt kjørt nå, og skulle den få tet/rygg leder, ja, da burde sjansene være fine mot en ikke akkurat veldig hard gjeng. MÅ MED PÅ ALT!

V64-5 : 7 Månprinsen A.M. – Hele svenskenes kjæledegge årsdebuterer denne torsdagen, og den skal bli uhyre spennende å følge. Ble ikke kjørt en meter i årsdebuten i fjor, og da satt den fast… Skal selvfølgelig regnes tidlig, men det er selvfølgelig i årsdebuten man skal spekulere litt imot en slik hest. 4 Moe Svarten – Har 1% av innsatsene på seg med ca 600 000 omsatt torsdag formiddag. Det mener vi bestemt er helt riv ruskende feil. Vi snakker nemlig her om en hest som har sett helt LYSENDE ut etter den kom inn på stallen igjen til Jan Martin Bjerring. Nå sist så leverer den en helt vill sisterunde, og den slår faktisk fenomenet Lannem Silje fra likestart. På klokken vår stod det 23,3 s 1000m på en sugen bane. Vi vil anta at Lannem Silje hadde blitt MYE spilt om den stod der som Moe Svarten står nå, og når ikke draget vårt blir spilt overhodet, ja, da er det vår jobb å vekke deg som spiller. MOE SVARTEN ER SPENNENDE I DAG, og den må med på alt! (Denne ble strøket torsdag ettermiddag) 2 Art Kjarvald - Denne er fakta god nok til å ta opp kampen mot favoritten. Så strålende ut i årsdebuten sist, og skulle den kanskje være enda et hakk forbedret her, ja, da skal Månprinsen A.M. få kjørt seg litt. MÅ MED PÅ ALT AV BONGER!

V64-6 : 1 Fashion Diva – Var klart bra i V75’en nå sist selv om den ikke vant da. Gangen før så bombet den inn til seier, og da hadde vi 13,5 s 1000m på klokken. Har normalt sett en flott mulighet til å lede dette rundt om. Vi stoler dog ikke 110% på den, og den spennende hesten her kan fort 2 Eleanor Rigby være. Er nemlig betydelig bedre enn raden, og nå sist satt den bom fast som mulig vinner. Kan kanskje få rygg leder på favoritten her, og skulle luken da komme tilslutt så kan dette opplagt gå veien. SE OPP!