Norsk amatør favoritt i Rättvik

Komnes Tuva og Arve Gudbrand Blihovde er favoritter i Rättvik i formiddag. Foto: hesteguiden.com
Komnes Tuva og Arve Gudbrand Blihovde er favoritter i Rättvik i formiddag. Foto: hesteguiden.com

Komnes Tuva vant for toppkusken Tom Erik Solberg sist. I Rättvik i formiddag er hoppa gjort til favoritt av svenskene, men nå er det eieren som kjører ...

Vi valgte en bankerfri løsning på V4 i går. Det så svært lovende ut da dagens største favoritt tapte V4-1, og vi fikk inn et tredjevalg på tre hester. Dessverre vant to favoritter i løpene i valgte å gardere, og dermed ble det med en utbetaling på kr 2 046 de to største andelslagene på Eksperten. 

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

I formiddag er 14 Komnes Tuva favoritt fra tillegg på sprint i Rättvik. Hun vant knepent i Drammen sist etter å ha blitt servert et smørløp av Tom Erik Solberg. Våre svenske venner synes ikke å være bevisst på at det er en forskjell på eks-landschampion Solberg og Gausdal-amatør Arve Gudbrand Blihovde. Vi iler selvsagt til med garderinger.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under. 


V4-1 er en nøtt for spillerne. Svært mange av hestene i første rekke er det vi kan betegne som "litt over middels" fra start. Når attpåtil Rättvik opererer med en vinklet startvinge (som gir hestene i de tre ytterste sporene en fordel) åpner det for at det kan komme tetkandidater utenfra. Vi garderer bredt.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under.


Bankeren i formiddag finner vi i V4-3. 2 Mr Vox var tapper fra dødens sist, og hadde full kontroll fra tet gangen før. Han møter kvalifisert motstand i 1 J.L.'s Buv (bedre enn raden) og 7 Out of Question (herdet i V75), men vi tror han vinner likevel.