PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Halmstad sparker i gang en ny uke, og det store høydepunktet denne uken skjer lørdag hvor årets siste SUPER SATURDAY med 2 X V75 skal kjøres. Her blir det gedigne finaler på Solvalla, og GULLJACKPOT på Biri. Vi kommer naturligvis tilbake med fyldige vurderinger, og tipsene til omgangen på Biri kommer fredag ettermiddag, mens tipsene til Solvalla kommer lørdag ca 0900.

Når det gjelder kveldens V64-omgang fra Mantorp så kommer vår beste banker ut i V64-4. Her tror vi på tidlig tet og slutt for 4 Olympic Winner. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 4 Orlando – Fikk aldri sjansen sist, og kom til mål med krefter igjen. Har kun gjort gode løp over en lengre periode nå, den står bra til i dette løpet, og med en knallgod kusk i vognen så skal sjansene for seier være gode. Er en motivert favoritt i innledningsløpet.

V64-2 : 10 Frodo De Castella – Her er det veldig jevnt, og det skiller lite. Ideen vår gjorde comeback etter et lengre avbrekk sist, var TUNG, og trengte det løpet i kroppen. På kapasitet tror vi den er best, den er garantert mye forbedret med en blåser i kroppen, og mot en overkommelig gjeng må den være spillbar.

V64-3 : 4 Hot Lane – Spurtet riktig så positivt sist, og kom til mål med litt krefter igjen. Har levert stabilt bra de siste mnd, her er det med få unntak billig i mot, og den må regnes. 5 Attention Please – Er grunnkapabel, men har rotet fælt på slutten. Greier den bare å skikke seg så er den god nok til å overraske. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 4 Olympic Winner – Møter eldre hester i kveld, men har likevel en meget fin oppgave foran seg. Feilet sist, men det var ikke hesten sin feil. Her skal den ha en god tetsjanse, og fra tet skal det en meget god hest til for å plukke den ned. SPILLES!

V64-5 : 1 Corona Park – Feilet sist, og den la seg ikke til med voltestart. Gangen før løste den meget bra ut bak bilen, og fikk rygg leder. Fikk siden ikke luker, og kom til mål med masse krefter igjen. Er bedre enn raden, i kveld blir det første BIKE, og vi er litt inne på at Jörgen S. Eriksson vil teste den foran. Leder rundt om?

V64-6 : 9 Friend Of Elves – Har vært matchet i knalltøffe omgivelser, og selv om den har vist et bra talent så har den ikke rukket helt til mot de beste i årgangen. Har en langt mer passende oppgave foran seg i kveld, den er bedre enn raden, og skal virkelig passes her om det bare blir litt tempo på forestillingen. OBS!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»