Norsk banker i millionjakten

B.B.S. Sugarlight blir dagens holdepunkt for mange. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
B.B.S. Sugarlight blir dagens holdepunkt for mange. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Den Norske stjernen BBS Sugarlight blir tung favoritt i jackpotomgangen fra Axevalla i kveld. Her er det hele 1.576.357 ekstra i sekserpotten...

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Vi er inne i en EKSTREMT innholdsrik uke hvor det er en rekke høydepunkter. Allerede fra Bjerke onsdag så venter en ny meget spennende V76-omgang i fra landets hovedbane. Fra Åby fredag så er det JACKPOT i V65-spillet med en knapp million ekstra i potten. Så venter ukens DESIDERTE høydepunkt fra Sørlandet om lørdagen hvor det er V75 med DOBBEL 7'ER POTT! I enkel tekst betyr det at en rekke som normalt sett betaler ut 100 000 betaler nå ut 200 000,-. Så her er det bare å begynne å lese seg opp! Vi kommer selvfølgelig tilbake med fyldige tips til ukens høydepunkt på fredag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Moroa stopper dog ikke der, for denne uken venter det nemlig en EKSTRA V75-omgang, og den kjøres på Eskilstuna om søndagen. Her er det duket for flotte løp, og hele 18 millioner til en alenevinner. Tips til denne omgangen får du fra oss dagen før, altså om lørdagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dagen i dag inneholder også litt av hvert. Den starter som vanlig med lunsj fra Sverige, og løpene på Östersund starter kl.12.20. Deretter er det lunsj fra Momarken, en bane som vi serverte knalltips til sist, og forslagene våre spilte inn over 170 000. Lunsjen på Momarken begynner kl.13.37. Om kvelden så er det løp fra Bergen, og Axevalla.

Innleveringsfrister Axevalla:

V64: kl.19.08

DD: kl.20.36

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Det er JACKPOT fra Axevalla denne tirsdagen, og hele 1,5 millioner ligger ekstra i sekserpotten. Her er hva vi byr på:

Bankeren:

7 B.B.S.Sugarlight (V64-6)har haft en fantastisk säsong och var bra även senast trots att det blev en nolla i resultatraden. Nu möter han enklare motstånd än på länge och blir svårslagen trots ett spår långt ut.

Luringen:

7 Cox Pomona Grim (V64-4) har klen segerprocent, men var klart bra vid enda segern efter ett 1.13-varv i spets. Farten finns alltså och den här gången möter hon enbart ston.