Norsk glede i Paris?

Doktor Jaros og Geir Gudmestad er en av de norske ekvipasjene på Vincennes. Foto: hesteguiden.com
Doktor Jaros og Geir Gudmestad er en av de norske ekvipasjene på Vincennes. Foto: hesteguiden.com

Flere norske V75-profiler er på farten på Vincennes i ettermiddag. Vi har lett oss fram til noen undervurderte franske hester.

Nettavisen var nær storeslem sist Rikstoto tilbød spill til Vincennes, men røk på målfoto i den siste avdelingen. Nå prøver vi oss igjen. 

Norheim Jærv, Doktor Jaros, Jærvsø Ole og Hålands Liz er på farten i Prix des Trotteurs "Sang-Froid" i ettermiddag. Vi har forsøkt å lete opp franske hester som er undervurdert i de øvrige V5-løpene.

3 Arythmie de Trio (V5A-1) er tippet som annetvalg i store deler av den franske travpressen. I det norske spillet er han et sjettevalg med 6 prosent av innsatsene. Vi streker på alle forslag.


3 Vespucci (V5A-2) er favorittspilt i brorparten av de franske fagbladene. Kun et tredjevalg i det norske spillet. 2 Victore de Latour er sett med en viss vinnersjanse i en del franske medier. 0.8 prosent av innsatsene i Norge klokken 13.40!

3 Ultissimo (V5A-3) er ansett som hovedutfordrer til favoritten hos være fanske kollegaer. Har kun 7.9 prosent av innsatsene bak seg.

5 Archibald er mer påaktet i Frankrike enn i Norge. Tredjevalg flere steder i Frankrike. Kun en 6-prosenter i den norske poolen.