Norsk invasjon i Sverige

Folkehesten Bjerke Avalon har vunnet fire av sine fem siste løp og blir favoritt i V64-3 i Årjäng søndag.
Folkehesten Bjerke Avalon har vunnet fire av sine fem siste løp og blir favoritt i V64-3 i Årjäng søndag.

Hele 17 norsktrente hester er på plass til søndagens V64 i Årjäng, og flere av dem har topp vinnersjanser.

Vi står foran en svært spennende søndag med galopp fra Täby, V64 fra Årjäng med en rekke norske hester på farten. Til kvelden skal Nettavisens nye travekspert Rolf Lerum forhåpentligvis geleide våre lesere mot gevinster på en av sine favorittbaner Sørlandet som byr på internasjonal V65 og V4.

Årjäng byr altså på V64 denne søndagen og hele 17 norsktrente hester starter innenfor V64-spillet, deriblant to av våre folkehester. Folkehesten Bjerke Avalon kommer ut i V64-3 med Chris Trotter i sulkyen i et lærlingslopp og blir ganske klar favoritt. Biri-trener Kim Mathisen tar med folkehesten Biri Sweet Va Bene som starter i V64-5 fra et flott førstespor, men denne blir noe mindre betrodd.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Beste hesten
Norsk er også Tom Horpestad og den tidligere rogalendingen har hatt base i Årjäng i mange år nå. Horpestad får stadig frem flotte hester, og i V64-2 er vi rimelig overbevist om at han sitter bak den beste hesten i 14 Monfalcone. Dessverre blir det stadig galopper på denne kapable fireåringen, så også i årsdebuten på Momarken under Unionstravet. Dagens oppgave er imidlertid alt annet enn tøff og på det minste V64-forslaget bankerspiller vi 14 Monfalcone som kun blir et andrevalg i spillet.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Favoritt og  trolig det som blir dagens største V64-favoritt 13 Kasper Roc som gikk helt på det jevne til tredje i årsdebuten. Bjørn Goop kusker og trener Credit Winner-sønnen og for ikke helt å skjemme seg ut, så betaler vi for denne på de større forslagene og står på to hester i V64-3. 

Overlegen på kapasitet
Bakspor, sprint og Årjäng er som kjent alt annet enn optimale betingelser. I V64-5/DD-1 er det liten tvil om at 10 Renda L.B. er den beste hesten og vi bankerspiller på de to minste V64-forslagene på Nettavisen og i DD-spillet. Men siden dette er Bjørn Goop-land, så betaler vi også for forholdsvis enkle 3 Lady Beyonce. Sprint, spor tre og Årjäng innebærer mest sannsynlig tet og gudene må vite hvor mange ganger Bjørn Goop har trillet vekk slike løp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Skummelt kaldblodsløp
Det smeller nesten hele tiden i de svenske kaldblodsløpene og selv om det er norske hester som styrer favorittskapet i V64-4, kjøper vi ikke 11 Valle Jerven som favoritt fra tillegg på full vei. Her varsler vi for både 7 Illern (se på den kuskeendringen) og ikke minst høykapable 1 Rigel Scott (kun markert på 2 prosent søndag morgen) som får luringen Per Oleg Midtfjeld i sulkyen.