*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Norsk suksess i Karlstad

Foto: hesteguiden.com

Utflyttede Dagfinn Aarum er mannen bak vår V4-banker på Färjestad fredag.

04.01.13 10:28

Sportspills meny fredag:
Tour de Ski: Vi vurderer fredagens ti dueller
V65 Biri: En Tarzan inntar Biri

Oddstips: En endeløs nedtur

Med V4 fra Färjestad og V65 fra Biri er det flott travsport å glede seg til også fredag. Vi har naturligvis tips til begge banene og håper på mer tipssuksess etter en bra torsdag for vår del.

Innleveringsfrister Färjestad
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Det ble strålende suksess for våre tips torsdag. Vi hadde tips til fire baner og fikk tipsklaff på samtlige. Aller best gikk det Under Bjerkes lunsj-V5 der vi varslet for at megafavoritten Dreamcatcher kunne tape i V5-2 (og den tapte) og valgte å bankerspille Stensvik Iver i V5-1 istedenfor. De som fulgte vårt mellomste forslag (innl.pris kr 486) kunne kvittere ut pene 3 461 kroner. Under V4-løpene på Umeå kunne de som spilte vårt største DD-forslag (innl.pris kr 300) kvittere ut pene 804 kroner. På Bergen travpark ble det treff både i V5A (mellombongen) og V5B (llilebongen), i tillegg til DD-treff. Og på Åby ble det seks rette på lillebongen under V65-løpene, i tillegg til DD-klaff på det største DD-forslaget. Totalt ble det 12 163 kroner innspilt på våre forslag torsdag.

Vi håper på å guide dere til flere gevinster fredag og starter i Karlstad, nærmere bestemt på Färjestad travbane. Der setter vi vår lit til den utflyttede Momarken-treneren Dagfinn Aarum som i noen år nå har hatt tilholdssted i Sverige.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Tet hele veien?
Og bankeren kommer allerede i V4-1 som er et kaldblodsløp. 1 Anneros Erk har virkelig utviklet seg fint den siste tiden og dagens oppgave virker ganske grei da han står 20 meter foran de verste konkurrentene og i tillegg har trukket et flott førstespor blant kun fire strekhester. Vi tror Dagfinn Aarum og Anneros Erk forsvarer sitt innerspor, og da skal mye av oppgaven være løst. Nest sist så vant Lome Elden–sønnen fra utvendig leder, mens i det siste seiersløpet så ble det en enkel seier etter han overtok teten tidlig. Perfekte betingelser fredag og vi setter alle V4-kronene på Aarum i V4-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Norgeskjenning overrasker?
10 Julitta er ei brukbar hoppe som har mye fart i kroppen, men hun må som oftest innom galoppen. Bakspor denne gangen ser vi bare på som en fordel med tanke på nettopp et feilfritt løp. Sist hun gjestet Färjestad (6. november 2012), så holdt hun meget bra til andre fra tet. Blir det litt tempo i dette løpet, så blir ikke vi overrasket om den tidligere norgeskjenningen Sebastian Hedblom (stallmann på Klosterskogen i hine hårde dager) setter inn en liten skrell. De verste konkurrentene i form av 7 Twigs Unique og 12 Baffy Blou skal ikke ha mye strul underveis fra dårlige utgangsposisjoner før de er sjakkmatt og kan Juliatta fort være vinneren V4-3/DD-2.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.