Gå til sidens hovedinnhold

Norsk V64-banker i Arvika

Kjetil Helgestad tar turen til kveldens V64-omgang i Arvika med Always On Time. Vi tror på seier og bankerspiller.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

En strålende Jarlsberg-helg står foran oss. Tre dager med herlig sport venter når Jarlsberg drar igang sin trippelweekend i kveld. Jarlsberg Grand Prix er kveldens sportslige godbit. Lørdag og søndag er det V75 på Jarlsberg og søndag med internasjonalt spill når Ulf Thoresen Grand International er rosinen i pølsa.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fredagen byr i tillegg på V65-lunsj fra sommerbanen Lycksele i Sverige og V64-omgang fra Arvika fredag kveld, mens altså Jarlsberg byr på ti løp i kveld med både kvalifisering og finale i Jarlsberg Grand Prix.

I denne artikkelen skal det heretter handle om fredagens V64-omgang i Arvika, der det som vanlig er spillestopp kl 19.30. Rolf Lerum har en velfortjent ferieuke og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig.

Snoken som smalt til med strålende tips til mandagens V64-omgang på Mantorp og som også traff godt med noen av sine "Siste V86 Snoken-andelslag på Eksperten i onsdagens V86 på Lindesberg".

Fire Siste V86-lag inn med sju rette på Lindesberg onsdag 7. juli
Hovedbankeren til Snoken i onsdagens V86 Apollo Creed måtte nøye seg med 4. plass i V75-5 i går. Men på noen av Siste V86-Snoken på Eksperten ble 3 Nymke Brigadoon i V75-2 og 9 Double Exposure i V75-4 bankerspilt. Her ble det fullklaff for fire andelslag som betalte tilbake mellom 9 750 kr og 11 276 kr.

Supre V64-tips fra Snoken mandag 5. juli
Vår svenske samarbeidspartner Snoken er tipsansvarlig for de svenske løpene denne uken i og med at Rolf Lerum er på en velfortjent ukes ferie. Det ble suksess på direkten under mandagens V64-omgang på Mantorp. Med banker på 1 Final Whistle i V64-1 og seksprosenteren og 4. valget 2 Omega Superstar med på kun på tre hester i V64-4, ble det fullklaff for V64-forslaget med innl.pris på kr 1 875. Hele 25 111 kr betalte det forslaget tilbake. Tre andelslag på Eksperten med fire andeler a kr 500, samt et systemspill med fire andeler a kr 750 (26 005 kr tilbake på dette), fikk ta del i de flotte V64-tipsene.

Når det gjelder fredagens V64-omgang i Arvika, så er det naturligvis norske hester til start og vår V64-banker i kveld den trenes på Toten av Kjetil Helgestad og den kommer ut i V64-5.

Aarum kusker bankeren
Det handler om Kjetil Helgestads svært slitesterke 5 Always On Time som holder koken på imponerende vis. Holdt unna for Ferrari B.R. i et V75-løp på Bergen travpark nest sist og hadde all verdens utur på Leangen sist, men spurtet strålende til andreplass når det endelig løste. Møter klart overkommelig selskap i dag, selv om også 3 Poet Broline kan flytte beina fra start. 5 Always On Time blir vår V64-banker og bankerspilles også i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Weberg kan lede hele veien
Sven Olav Weberg er også på plass i Arvika i kveld og han har funnet en fin oppgave til egentrente 2 Brenne Røn. Vant i årsdebuten på Jarlsberg i slutten av april, men har ikke vunnet siden. Viste klar fremgang på Bjerke sist og 2900 meter er ikke noe problem for denne flotte Horgen Tore-sønnen. Bra vinnersjanse i V64-3.