Gå til sidens hovedinnhold

Norsk V64-banker i Boden

Vi tror på norsk seier i V64-veddemålet i Boden i kveld.

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Bjerke: Superlørdag med Gulljackpot i V75 på Bjerke
V75 Bergsåker:
Kihlström-show i lørdagens V75 på Bergsåker
V65 Biri
: Store penger i luften i kveldens V65-omgang
V75 lørdag: Se Super Saturday gratis med V75 fra Bergsåker og V75 på Bjerke
Oddstips: Fyldig oddsprogram fredag - sjekk våre analyser
Oddssingel skiskyting: Thingnes Bø er uslåelig i Hochfilzen
Oddsdobbel: Nedturen fortsetter for Charlton
Julekalender: Sjekk dagens luke

Vi nærmer oss en herlig travhelg. Lørdag byr Rikstoto på såkalt Super Saturday. Da skal vi først spille til den ordinære svenske V75-omgangen på Bergsåker, der det er spillestopp kl 16.20. Lørdag kveld varter så Bjerke opp med GULLJACKPOT i V75 og her starter ikke V75-1 før kl 20.00. Men før vi kommer tid skal vi også gjennom en innholdsrik fredag. Den innledes med V65-lunsj fra Kalmar, mens det her hjemme er V65 på Biri fredag kveld. I Sverige skal vi til Boden for å spille V64 fredag kveld.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

10 Little Red Corvette (V64-1) kjenner vi nordmenn godt fra tidligere. 7-åringen har vist flott form i det siste og fullførte veldig bra som annen fra dødens i V75 på Leangen i sin siste start bak en såpass god hest som Crackajack. Vallaken har overbevist i sine tidligere starter på svensk jord og møter ikke noe verre motstand fredag kveld enn at vi tror han runder til årets tiende sier. Normalt en solid vinnersjanse.

13 Björlifant (V64-5) er i kanonform og har vært veldig solid i sine to siste seiersløp. Sist slo han en såpass god hest som Don Viking enkelt nettopp i Boden. Møter mer overkommelig selskap denne gang og bare det ikke blir helt feil fra tillegget, tror vi han runder til ny seier. God sjanse.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

6 Madonna S.T. (V64-2) gikk bra nedover oppløpet sist og var positiv sist hun var ute på samme bane i slutten av november. Får Ove A. Lindqvist i sulkyen denne gang og må tidlig på bongen mot billigere mostand enn hun var ute mot i sin siste start. Kan fort være løsningen på V64-2.

8 B.W.L. Ruthless (V64-6) synes vi er litt spennende i V64-finalen/DD-2. Møter riktignok flere gode konkurrenter, og da kanskje spesielt 9 Mellby Fog, men 5-åringen har et fint løp på papiret her og måtte bruke speende litt for tidlig i sin siste start. Han er sylvass med riktig reise og slår mange nedover oppløpet med riktig reise. Alle? Må tidlig med.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Kommentarer til denne saken