Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 13.00 / V75-1 er i gang klokken 15.00

Lørdag klokken 15.00 venter en stor V75-omgang fra Norge og Forus. Kvaliteten på løpene er god, og det finnes en hel del snadder i denne omgangen. Den beste bankeren dukker opp i V75-6, og det løpet taper ikke 8 Odd Herakles om den er frisk for dagen. Er i en egen særklasse, og vinner normalt enkelt.

Våre komplette V75-tips er som følger:

V75-1 : 6 Ness Tjo Fryd – Hentet ganske enkelt tillegg på 4 Dag Frøya på en oppjaget sprint tidligere i år, og da sier det seg selv at sjansene er store for at den igjen henter tillegg når nå distansen er lengre. Ness Tjo Fryd gikk en klart bra sluttrunde sist, og på klokken stod det 22,9 s 1000m. Kan ikke få bedre betingelser enn dette, og den skal stå klart først på ranken. 8 Monster Merete – Er nok den beste hesten i feltet, men har ikke vært like bra i år som tidligere, og det er klart at det gjør oss noe usikre. Vant dog etter pause sist, men var noe tung, og burde ha gått mye frem med den blåseren i kroppen. Drar stor fordel av et lite felt, og glem ikke at denne var i superform på samme tid i fjor…

4 Dag Frøya – Var overlegen sist, men vi likte ikke helt stilen på den, og den var rett og slett ikke 100% i det seiersløpet. Leder nok lenge, men her er det et par gode hopper i mot, og vi nøyer oss med å plassere den på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 6 B : 8-4-7 C : 1-5-2-3

Lørdag venter en herlig V75-omgang hvor det går å vinne 12 millioner. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre bonger/systemer.

V75-2 : 4 Moonlight Zon – Her er altså storfavoritten blitt strøket, og dermed er dette blitt et veldig jevnt oppgjør. Ideen vår ser ut til å gå litt under radaren, og det tar vi i mot med takk. Dette er en hest som viste bra kapasitet når den stod i Sverige, men hadde det med å røre det til for seg. Innledet også slik hos Karin Hauge, men nå begynner det virkelig å se bedre ut. Spurtet bra nest sist, og kom til mål med krefter igjen da (13,5 s 300m). Sist vant den enkelt, men møtte da skrotlag. Det er tøffere i mot nå, men denne er god nok på ren kapasitet, og er altså verdt et forsøk med «MESTER» Høitomt i vognen. 2 Eminent Slide – Mistet travet, og tapte seieren på det nest sist. Nå sist var den ute i et forsøk til hoppekriteriet, og feilet da med krefter igjen i den siste svingen. Er god nok, og henger den bare sammen så duger den. Motbudet.

8 Like A Mack – Debuterer for Tjomsland, og med fine rapporter i ryggen får den stå som løpets klare outsider. Har dog vært lenge borte, og vi vil gjerne se den i banen igjen før vi ranker den høyere opp.

Vår rangering : A : 4 B : 2-8-7-3-1-10-5-9 C : 6

Lørdag venter en herlig V75-omgang hvor det går å vinne 12 millioner. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre bonger/systemer.

V75-3 : 4 Årdals Markus – Dette er altså et tidsløp, og de på lengst tillegg har en veldig tøff oppgave foran seg. Vår klare ide kommer ut fra Tom Erga sin stall, det er meget gode rapporter på den, og man har nok sett seg ut dette løpet etter pausen. Har vunnet 6 av 8 løp de to siste årene, og den pleier å vinne når den leverer som den skal. Runder samtlige? 1 Voje Dino – Var det en herlig stil på i sølehavet etter pause sist, og den vant enkelt da. Lars Anvar Kolle har faktisk banket seg selv, og han tror på seier. Vær dog litt OBS på at dette er en fersk 3-åring som nå skal ut på en ganske lang tur. Det kan naturligvis gå bra, men det er en hingst, og en slik kan hisse seg opp på sin første langreise. Skal med på gardering, men blir uansett kun et 2-valg for oss.

8 Bror – Har alltid Djøseland snakket fint om, og det er også en bra 5-åring. Har vunnet to ganger på rappen etter pause, den har stigende form, og må med om favorittene garderes. Dog er 40m tillegg en tung oppgave, og den blir kun en bitteliten outsider.

Vår rangering : A : 4 B : 1-8-5-6-2-3 C : 10-14-13-15-9-11-12-7

Lørdag venter en herlig V75-omgang hvor det går å vinne 12 millioner. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre bonger/systemer.

V75-4 : 2 Riva O. – Virker å ha funnet superformen igjen nå, og da er den god nok i et løp som dette. Var knallgod fra dødens sist, og vant fakta veldig enkelt. La da inn 09,9 s 300m med krefter igjen. Her vil den sitte i et bra par, det lukter kjøring, og da er det aldri feil å komme med sparte krefter til slutt. OBS! 1 Muito Obrigada – Vant enkelt sist, og kom til mål med mye krefter igjen da. Har vært helt fantastisk i år, og her kan det komme en ny seier. Vær OBS på at den tidligere i år (30.4) ikke greide å svare ut 3 Bad Nite Call Saul, og sporet kan derfor bli en felle. Skulle den greie teten så er den på foto. Motbudet.

7 Lucky Queen Soa – Satt fast under maning på Bjerke sist, og var helt OK da. Har ikke vært like god i år som i deler av fjoråret, og vi er fakta litt usikre på denne topphoppen. Duger på sitt beste, den møter riktig motstand, men før den viser toppform så kan ikke vi plassere den andre steder enn på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 2 B : 1-7-4-5-3 C : 8-6

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-5 : 5 Quadrillion Tile – Ble tatt bort av dårlig tempo sist, men gikk uansett OK i kulissene, og på klokken stod det 13,2 s 1000m med krefter igjen. Har en billig oppgave foran seg på lørdag, og løser det seg bare litt fra tillegget så skal sjansene være gode. 10 Muscle Dream – Har slitt med formen i år, men var noe forbedret sist, og ble altså da toer bak en såpass god hest som The Pirate. Møter ingen av et slikt kaliber her… Sporet er dessuten fint, og den vil trolig sitte bra på det. Med en ytterligere fremgang så dukker den opp på foto i et løp som dette, og den er tidlig på vår rank.

1 Maxaharajah – Er noe variabel, men bra på sitt beste. I et hoppederyforsøk sist ble det galopp med krefter igjen i den siste svingen. Kunne ha travet en 14-tid uten den galoppen. Leder lenge om den har dagen, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 5 B : 1-10-3-14-15 C : 13-11-12-7-8-6

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 8 Odd Herakles – Er den naturlige V75-bankeren på lørdag, og dette er også den beste bankeren i omgangen. Lekte med 7 Grisle Odin G.L. i NM nest sist, og vant da med draskylappene oppe. Sist var det som en treningstur for Josefine Eilertsen som da fikk sjansen. På lørdag bomber Odd Herakles til tet ned på den første svingen, og siden skal dette være over på en lynrask bane.

Velger man likevel å spekulere så er det i første rekke 7 Grisle Odin G.L. som skal med. Var knallgod fra dødens sist, og gikk altså 21,4 fra den posisjonen. Plukker ikke ned Odd Herakles fra dødens om den er frisk for dagen, og kan ikke være noe annet enn et 2-valg. Bak der rankes 9 Havglimt.

Vår rangering : A : 8 B : 7-9 C : 2-5-3-6-4-1

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 5 Rainman O. – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den er på riktig vei. Ble riktignok plukket ned fra dødens sist, men ble det av formbomben Muito Obrigada. Buer er opp på sin springer før denne oppgaven, den er lynrask fra start, og på lørdag skal det kjøres. Vinner dette fra tet? 2 Dreamliner – Er bedre enn raden, og har spennende betingelser foran seg i finalen. Den ble sittende fast mot gode hester sist, mens den spurtet bra nest sist. Høitomt varsler om ambisjoner, og fra et fint spor må den med på en tidlig gardering. 3 Coktail Gun M.E. – Ligger litt i skorpen, og spurtet meget bra sist. Kom da til mål med krefter igjen. Er knallgod når den først har dagen, og fra et fint spor skal den med på en tidlig gardering.

6 Coktail Rebellion – Har stolpe i programmet, og vil få mye spill på seg. Har dog ikke imponert oss noe veldig de siste gangene, den må trolig vinne dette fra dødens, og det kan fort bli tøffere enn hva mange tror. Er en garderingshest, men heller ikke noe mer.

Vår rangering : A : 5 B : 2-3-6-1 C : 9-8-4-7-10

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.