Norske Aase leder i Sverige

øvrevoll08062013_Aase Marie Brown vant l¿p 9 med The One And Only_foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
øvrevoll08062013_Aase Marie Brown vant l¿p 9 med The One And Only_foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

21 år gamle Aase Marie Brown fra Jar leder lærlingsstatistikken på Täby galoppbane. Onsdag rir hun favoritten V4-4.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Onsdag er det som vanlig galopp til V4-lunsj og V76 fra Bjerke til kvelds. Men all den tid vi nå går inn i vintermånedene, er det kun V4-omgang på Täby onsdag. Det er samtidig kun Täby som holder det gående av galoppbanene nå de nærmeste vintermånedene, med unntak av Jägersro galoppbane i Malmö som har sin sesongavslutning førstkommende søndag. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

På Täby er også spennende i kamp om championatittelen for lærlingene. Der leder norske Aase Marie Brown som står bokført med 14 seire i det fire løpsdager gjenstår. Onsdag rir hun i tre av de fire V4-løpene, deriblant favoritten 1 Hidden Hero i V4-4. Hidden Hero var suveren sist med den norske lærlingen Aase Marie Brown på ryggen. Han er dog veldig ujevn, så vi våger ikke helt stole på en gjentagelse, selv om vi setter hesten først på vår rangering.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Gull til Borzakovski
For ti år siden vant russeren Borzakovskiy 800 meter under sommer-OL i Aten. Nå satser vi på hesten med samme navn (dog uten y til slutt) på Täby onsdag. Etter en pause kom 6 Borzakovski (V4-3/DD-2), sist ut med blinkers og over en kortere distanse. Han spurtet fint til tredje bak hester som er klart bedre enn de han møter nå. Blir vår banker på de minste forslagene, mens vi garderer med 1 Walnut Lodge på det største. En bra hest, som det dog er lenge siden gikk på sand.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenFor øvrig er omgangen krevende. Det skiller svært lite mellom topp og bunn, og et par av favorittene blir i våre øyne overspilt. Vi blir ikke overrasket om det vinner at par hester som er nokså langt ut på rangeringen.