Norske Mino viser vei mot 58 millioner

Norske Mino her med Kai Johansen.
Norske Mino her med Kai Johansen.

Nasjonaldagen er det svensk V75 med norske Mino i en av hovedrollene. Og 19. mai er det Momarken som byr opp til V75.

Nettavisensandelslag til de to kommende V75-omgangene kan du levere direkte nederst i artikkelen.

Mai er alltid en spennende måned for hestespillerne, og i år kan det være lurt å ta seg tid til å levere en bong eller to på 17. mai før man ifører seg finstasen.

Nettavisens V75-andelslag på Eksperten finner du her.

Høydepunkter i kø
Ettersom nasjonaldagen faller på en lørdag i år, blir det ikke V75-kjøring i Norge denne dagen. Vi kan imidlertid delta i den ordinære svenske V75-omgangen i Gävle der det vil være mulig å vinne hele 58 millioner kroner, og det forventes en V75-omsetning på rundt 80 mill SEK.

I tillegg til V75 fra Sverige kan vi også spille V65 fra Øvrevoll Galoppbane på 17. mai og til en hyperinteressant jackpotomgang i V65-spillet på grensebanen Åmål lørdag kveld.

Herkan du kjøpe andel i Nettavisens andelslag til V75-løpene på Gävle 17. mai Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Momarken mandag
V75-omgangen i Norge er da av svært naturlige årsaker flyttet til 19. mai, og det er Momarken som er arrangør. Under forutsetning av at jokerpotten ikke ryker i Gävle 17. mai, vil det være mulig å vinne over 40 millioner kroner dersom en spiller er alene om å ha sju rette.

Nettavisens V75-andelslag på Eksperten finner du her.

Sportspillsjef i Nettavisen, Kurt Leirvåg, gleder seg stort til langhelgen.


- Nettavisens trav- og galoppeksperter har allerede startet forberedelsene til de kommende storløpene, og det er bare å følge med på vårtravseksjon på Sportspill.no for spennende objekter og drag, sier han.

Vi har også lagt ut andelslag til begge V75-omgangene på Norsk Rikstotos side Eksperten. Andelene koster fra 100 til 2000 kroner stykket, så du finner garantert et lag som passer din lommebok.

Herkan du kjøpe andel i Nettavisens andelslag til V75-løpene på Momarken 19. mai Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Når du kjøper deg inn i andelslag, blir du med på kuponger med langt flere avkryssede hester enn du normalt får når du spiller alene. Dette øker både vinnersjansene generelt, men også sannsynligheten for å vinne de virkelig store premiene.