Norske montehester jakter seier på Färjestad

Skaane Jo og rytter Elsie Hafskjold kan sørge for norsk seier i monteløpet på Färjestad. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Skaane Jo og rytter Elsie Hafskjold kan sørge for norsk seier i monteløpet på Färjestad. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Stortalentet lar seg neppe stoppe! Supersjokk som ikke skal undervurderes! Vi har ambisjoner om å ta for oss i V4-lukene på Färjestad! Ta rygg da vel!

Sportspills meny langfredag/påskeaften:
V75 Färjestad langfredag: Ekstra V75 med norsk godbit
V75 Klosterskogen lørdag: Gedigen V75-jackpot
V65 Klosterskogen langfredag: Solberg har bankeren igjen
V5 Klosterskogen lørdag: Vorspiel med fireårig kanon
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
Påskens TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Oddstips 1: Ipswich jakter kvalik
Oddstips 2: Monaco kjemper om gull
Tippeligaen: Her er Nettavisens tips
Obosligaen:
Les Nettavisens gjennomgang

Har du sjekket våre tips den siste uken?

Fest på galoppen direkte! Birger Christensen, og Morten Olsen leverte varene så det holdt på galoppen i 2014, og vi vil påstå at dette er landets beste galoppeksperter. Starten på 2015 kunne ikke ha vært bedre, og samtlige 20 andelslag suste inn fra Jägersro galoppbane i Malmø onsdag 1. april. De betalte ut 4 846 per stk, og vi åpnet galoppsesongen med å spille inn knappe 100 000,-.

Undertegnede serverte BRA tips til V65-omgangen på Forus tirsdag 31. mars. Fire andelslag fikk seks rette og betalte tilbake mellom 17 000 og 19 000 kroner per stykk, og totalt ble det over 100 000 kroner innspilt tirsdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kurt Leirvåg fortsetter å servere meget sterke tips på Leangen. Mandag 30. mars så ble lukene tømt i V5-spillet. Det mellomste forslaget på Nettavisen med en (innl.pris kr 448) betalte ut meget flotte 8 313 kroner. Alle V5-forslag på Eksperten suste inn, og med fire ganger V65 så ble det spilt inn ca 120 000 fra Leirvåg sin lekegrind!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble SVÆRT VRIENT på Sørlandet lørdag 28. mars. Vi kom ikke helt i mål på V75-tipsene, men spilte likevel inn ca 250 000 kr i V75-spillet. Vårt store V75-system betalte ut litt over 40 000,-.

På lørdag venter det en utrolig spennende jackpotomgang på Klosterskogen, og da med den største V75-jackpotten siden 2010! Hele 7.998.008 ligger ekstra i potten, og skulle du bli alene, ja, da kan du cashe ut hele 22 millioner!

Både Leirvåg og undertegnede kommer til å legge ut lag på Eksperten. Her vil det bli lagt ut i alle prisklasser. Andelslagene finner du ved å klikke her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Til V4-omgangen på Färjestad denne fredagen kan vi by på følgende:

V4-1 : 7 Pythagoras Face – Dette er noe litt utenom det vanlige, og den må ha en topp sjanse i innledningen. Ble riktignok speedet ned av en smygkjørt hest sist, men da har vi 13,1 s 1000m / 10,0 s 500m på draget vårt. Kihlström presset heller ikke sin hest maks, og inntrykket var strålende. Burde bli sluppet til tet denne fredagen, og da er dette løpet kjørt. Stor sjanse, og vi tror hardt!

V4-2 : 9 Max Not Sand – Interessant løp hvor vi prøver oss med en frekkis. Nå sist ble det helt feil for Max Not Sand, men den avslutter uansett strålende via sjettespor i den siste svingen. Gangen før så vant den lett på en meget sterk tid, og da viser den 10,5 s 800m uten at den var tom på det. Kan få løpet på fredag, og den må med på alt! 2 Super Photo Bood – Er milevis bedre enn raden, og dette kan være supersjokket i løpet. Den avsluttet sterkt sist når den først fikk opp farten. Nest sist så avslutter den helt strålende, og har full spenst over mål. Står endelig litt riktig til, og vi tar den med som en artig skrell!

Sjekk ut følgende:
Nyhet!Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller:Så lett er det å spille

V4-3 : 2 Venkatesh – Er BETYDELIG bedre enn raden, og snart så må vel denne få seg en opptur? Var håpløs nå sist på Momarken, og den var borte før det hele var i gang. Kom dog igjen strålende tilbake, men den ble ikke kjørt aktivt med etter galoppen og satt fast. Nest sist så er den helt rå etter galopp, og da har vi 10,5 s 700m på den. Går også 12,5/2000m. Her kommer den ut i helt riktige omgivelser, og kommer den seg bare rundt uten noe tull, ja, da må dette dreie seg om en FIN mulighet! SPILLES!

V4-4 : 6 Skaane Jo – Spennende monteløp med norske håp! Vi har vært i kontakt med Elsie Hafskjold som tror at sin kanskje kan under 27,0 på distansen om banen blir rask, og da sier det seg selv at det er hesten å slå. Var strålende opplagt i monte sist, og da har vi 26,5 s 500m på den. Pisk er et pluss, og den skal stå først. 14 Tuxi Titan – Er feltes beste hest, men den har ikke fått det til i monte de siste gangene. Må uansett tidlig med om løpet garderes. 11 Ara Faks – Gikk strålende etter en nesten ulykke syvende sist i monte. Ble disket tidlig, men etter dette uhellet så var den solid. Har form, og skal med om man bruker noen hester!