Norske nettspillere rappet potten fra svenskene

Foto: Scanpix

Svenskene angrer nok på at de lot norske spillere få tilgang til søndagens V75-omgang.

Søndag kunne norske spillere delta i det svenske V75-spillet, noe som normalt ikke er mulig. Denne helgen var imidlertid V75-omgangen på Kalmar flyttet fra lørdag til søndag på grunn av Midsommarafton, og da kolliderte ikke spillet med norsk V75.

Nordmenn vant 12 mill
Sett med norske øyne var dette en stor suksess. Norske spillere satset 1,4 millioner kroner og vant tilbake nesten 12 millioner fra svenskene. I alt fire av de sju riktige bongene var levert i Norge, og nordmennene forsynte seg også grovt av premiene for fem og seks rette.

En av de fire norske førstepremiene ble vunnet gjennom Norsk Rikstotos nye Andelsbank, som du også kan spille her på sportspill.no. Åtte av de ti deltakerne i andelslaget hadde betalt seg inn på nett, og hver av dem kunne glede seg over 278.690 kroner på kontoen.

Les hvordan du kan spille andelslag på nett her.

- Har jeg vunnet 2,5 mill?
En annen av vinnerne var en mann fra Egersund, som stakk av med 2,5 millioner kroner på en Lyntoto-bong levert på nett til bare 120 kroner.

- Hva? Har jeg vunnet 2,5 millioner? utbrøt mannen da Norsk Rikstoto ringte for å gratulere, ifølge spillselskapets hjemmeside.

- Jeg er en ganske fersk hestespiller. Jeg har bare spilt på hest noen få ganger, og så skjer dette. Det er helt utrolig! Jeg holdt på å kjøre i grøfta da du sa at jeg hadde vunnet 2,5 millioner kroner. Nå skal jeg kjøre rett hjem og logge meg inn på pc-en for å sjekke at du ikke tuller med meg, sa den forfjamsete og overlykkelige Lyntoto-vinneren.

Alle spilte på nett
Den tredje vinneren hadde også spilt lyntoto på nett, mens den fjerde og siste norske vinneren hadde komponert sin egen bong og levert den på nett.

- Jeg kan ikke huske at norske spillere noensinne har opplevd maken til uttelling, sier Norsk Rikstotos salgssjef, Geir Langseth til rikstoto.no.

Les om hvordan du kan spille på hest på nett her.