Norske Raggazo jakter seier i Gøteborg

Seiersmaskinen Ragazzo.
Seiersmaskinen Ragazzo.

Seiersmaskinen Ragazzo blir Nettavisens V4-banker når Gøteborg galopp byr på sesongfinale søndag.

Sportspills meny søndag:
V64 Årjäng: Millionjackpot med verdensstjerne
V65 Biri: Banker på tanta til Langli
Oddstips 1: Aalesund har løst hjemmekoden
Oddstips 2: Lillestrøm bråstopper Odd-toget
Tippekupongen: Disse lagene tenker mest på cupen
Langskudd-dobbel: Ellevill dobbel til 7,54 i odds

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Vi har en meget spennende trav- og galoppsøndag foran oss, som innledes med galopp fra Gøteborg. Deretter overtar Årjäng med en svært spennende V64-jackpotomgang der en rekke norske hester er på farten. All den tid fredagens V64-omgang fra Romme ble lettløst, ligger det drøye 1,1 mill ekstra i sekserpotten.

Til kvelden overtar Biri med en hyperinteressant V65-omgang der vanskelighetsgraden er skyhøy. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Her skal det handle om galopp fra Gøteborg og Nettavisens galoppeksperter gjør seg følgende betraktninger:

Søndag er det sesongfinale i Gøteborg. Hovedoppslaget er Gøteborgs Stora pris med 100 000 kroner til vinneren. Der ærer topphesten Ragazzo banen med et besøk, hesten som sammen med Bank of Burden har vært de beste ambassadørene for norsk galopp i sommer. Søndag skal 4 Ragazzo gi bort en hel del kilo til mange gode konkurrenter i V4-4.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Annike Bye Hansens stjerne har aldri startet på banen, men han er så tøff, at vi tror han klarer brasene. Han blir vår V4-banker, da de øvrige avdelingene er veldig åpne, og det ligger an til flotte kroner for fire rette.

V5-spillet ser litt mer overkommelig ut, men særlig V5-2 og V5-5 krever mange streker. De øvrige feltene er små, men litt spesielle. En toåring, en ustartet araber og en hest som aldri vinner med mer enn et nesebor er favoritter. Den siste vi sikter til, er Rune Haugens gode 4 Lord of Trouble (V5-3). Seks ganger blant de to beste, og den samlede avstanden har vært rundt en snau lengde.Vi bankerspiller 3 Tiglath og Elione Chaves i V5-1.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.