PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En ny herlig uke venter, og det store HØYDEPUNKTET denne uken skjer på lørdag hvor det er GULLJACKPOT I V75-SPILLET på Jarlsberg. Det betyr at det ligger ca 2,5 millioner ekstra i ukens sjuerpott. I tillegg er det V75-JACKPOT i Bergen tirsdag, og her ligger det 500 000 ekstra i sjuerpotten. Når det gjelder V86-spillet på onsdag så kommer det fra Solvalla, og Bjerke. Noe som gjør det litt ekstra spennende. Undertegnede kommer med fyldige tips til samtlige omganger.

Det er ikke veldig enkelt å være spiller i kveldens V64-omgang på Färjestad, og vi tror på flotte kroner til de med riktig rekke. Vi banker 8 Linus Boy (V64-2), og kan by på følgende snadder til kveldens omgang:

V64-1 : 2 Joy Alissa – Innledningsløpet er spennende, og vi prøver oss med en frekkis først på ranken. 1 Es Trenc vil nok lede lenge, men fikk kjørt seg sist, og pleier ikke å være like «modig» over mellomdistanse. Ideen vår er i superform, og fikk altså vinne sist. Det var fortjent etter at den varslet skrellform i finalen tredje sist. Avsluttet da sterkt etter hinder på veien, og på klokken stod det 11,8 s 800m. Er sikret et bra opplegg fra drømmesporet, den duger i et løp som dette, og vi velger altså å varsle.

V64-2 : 8 Linus Boy – Jonathan Carre er i en helt egen klasse blant rytterne i Sverige, og «leker» seg ofte i disse monteløpene. Har altså plukket med seg 34% seire i år, og ingen er i nærheten av han. Får her sjansen igjen på montespesialisten Linus Boy, og vi regner med at den har full form igjen etter en liten pause. Er den klart beste montehesten i feltet, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro MYE på denne favoritten.

V64-3 : 15 Roubine – Er i toppform, og feilet i kamp om seieren sist. Har en veldig fin oppgave foran seg når det gjelder motstand nå, og henger den bare sammen helt hjem så må sjansene være gode. SPILLES! 8 Ad Astra – Er meget formsterk, og er god nok til å overraske litt om kusken får til styringen. Spurtet fint sist, og tapte kun for Napoleon Cash da. Var også bra i nederlaget mot Beawinner nest sist. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 13 Toftas Gustava – Her er det veldig åpent, og det skiller lite. Kvaliteten på hestene er heller ikke den beste. Ideen har fått to løp i kroppen etter pause, og spurtet riktig så positivt sist. Var ikke helt bunnskrapt i målgangen, og var altså klart bra. Møter en billig gjeng nå, og som veldig lite spilt bør man være litt på vakt.

V64-5 : 2 Lysjö Kasper – Mange velger nok å gå til på 15 Alm Randers denne mandagen, men den har vært borte i over to mnd, og ble altså strøket for sykdom så sent som 29. oktober… Vi er ikke sikre på formen, og velger helt klart å spekulere. Hesten vi prøver oss med kommer ut etter en liten pause, men skulle den ha dagen direkte, ja, da duger den i massevis. Er sikret en fin innvendig reise nå, motstanden er den riktige, og vi er altså inne på at den kan skrelle. OBS!

V64-6 : 6 Curie – Var ikke på topp sist, mens den spurtet sterkt nest sist. Gikk da 10,4 s 800m. Har egentlig vært veldig tøft matchet, men er nå litt billigere ute. Tilbake på sitt beste så dukker den opp på foto i et løp som dette, og den skal med på alt av seriøse bonger.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»