Gå til sidens hovedinnhold

Norske vinnersjanser i kveldens V64 på Romme

Flere norsktrente hester har gode vinnersjanser i kveldens V64-omgang på Romme.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

Det er en eventyrlig jackpothelg vi har foran oss. Den innledes med hele 648 146 kr ekstra i sekserpotten i en strålende V65-omgang på Forus fredag kveld. Lørdag er det klart for Lars Laumbs løp og Johan Widdings æresløp og GULLJACKPOT i V75 på Bjerke. Søndag er det klart for stor V75-jackpot på Ørebro med 4 630 722 SEK ekstra som fordeles i premiepotten og søndag kveld internasjonal V65-omgang på Sørlandets travpark med 534 303 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I tillegg til den store jackpotomgangen i V65 på Forus fredag kveld, byr fredagen ellers på V65-lunsj fra Ørebro og V64-kveld fra Romme. Det ble ellers en meget innbringende onsdag for våre tips til Bergen travpark og Bjerke.

I denne artikkelen skal det heretter handle om fredagens V64-omgang på Romme. Rolf Lerum har en velfortjent frihelg og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig. De finner sin V64-banker i V64-2.

Det er flere norsktrente hester på farten i kveldens V64-omgang på Romme, blant annet har Jan Roar Mjølnerød med seg 1 S.K.'s Ariel i V64-4 og blir favoritter i det løpet. Men bankeren kommer fra Martin Djuses stall og kommer ut i V64-2.

Billig løp for storfavoritten
3 Håna AM blir stor favoritt i V64-2 som er et løp for kusker som ikke kjørte mer enn 50 sulkyløp i 2020. Martin P Djuse er den fjerde av de suksessfulle brødrene Djuse, men liker best å trene hest og ikke kjøre så mange løp. I dette løpet kusker han sin brors Mattias Djuses, fireårige vallak 3 Håna Am som har en meget passende oppgave foran seg. Vant enkelt fra tet nest sist, men fikk dårlige rygger sist og måtte nøye seg med tredje. I kveld er det "spetsläge" igjen for fireåringen og det lukter tet fra start til mål. Vår V64-banker på Romme i kveld heter 3 Håna Am i V64-2.

Sagholen med outsider i V64-1
V64-1 er et monteløp med flere bra hester på farten. Odd Arne Sagholen har med 9 Solkongen som var solid toer i comebacket etter lang pause på Klosterskogen forrige torsdag. Montekjempen Troll Svenn vant det løpet. Står 20 meter foran trioen 11 Bonaldo, 12 B.W. Sture og 13 Wilda Fille i kveld og har dyktige Sofia Adolfsson på ryggen. De fire hestene skal gjøre opp om seieren i V64-1.

Mjølnerød har favoritten i V64-4
Ett sprintløp for kaldblodshester er rammen rundt V64-4 og det er voltestart og 15 hester til start. Jan Roar Mjølnerød blir favoritt med 1 S.K.'s Ariel som har vært veldig forbedret i hans regi. Utfordres i første rekke av 10 Mons som gjør sin første start i regi Daniel Reden. Det er den samme Mons som har radet opp med seire for Vidar Hop på norske travbaner.

Kontio eller Ohlsson i V64-6/DD-2
To hester skiller seg litt ut i V64-finalen, der Jorma Kontio blir ganske stor favoritt med 4 Kenzoki Boko . Imponerte i seiersløpet sist på Gävle, men får kamp av Ulf Ohlsson og 1 Excalibur. Sistnevnte har dog fortsatt til gode å vinne. Vi spiller begge på samtlige V64-forslag. I DD-spillet blir 4 Kenzoki Boko vår banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.