Lerum med solide V65-tips til lunsj 7. januar
Det kom litt sene strykninger til denne omgangen, og undertegnede måtte gjøre om på bongene som lå ute på Eksperten. Bongen til Kr.1 200 satt som et skudd, og betalte ut meget fine Kr.8 320,-. Global Billboard (1-valg) innfridde som en banker av stål, og skrellen Kaiser Southwind (5,1%) var med på kun tre hester. Vi gratulerer de som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Färjestad byr på en åpen, og svært spennende V65-omgang til lunsj. De helt klare bankerne finnes ikke, og flere av favorittene blir veldig overspilt. Vår beste banker sparte vi til finalen, og der må vi bare tro hardt på 4 It Ain't Me som er på vei mot formen, og som ikke kan få en bedre oppgave enn dette. ALL IN!

Ta rygg på følgende:

V65-1 : 1 Embrace My Dream – Spurtet klart bra i tåkehavet nest sist, mens den gikk bra etter galopp sist. Er veldig på riktig vei, og den skal passes mot en billig gjeng som dette. Tungt betrodd blir 7 Kosgi. Er dog ingen hest som rader opp, og vær litt OBS på at den tidligere har hatt problemer med voltestart. Et trangt spor i volten er derfor et minus. Spurtet sterkt sist, og formen er meget bra.

V65-2 : 6 Valle Rappa – Tet, og slutt? Valle Rappa dukket opp etter pause sist, og var ikke tom etter sene luker da. Er trolig ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, den har fin fart i kroppen sin, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 6 Limus Lissi – Blir ekstremt hardt betrodd her, og den har også en fin sjanse. Avgjorde sikkert sist, og den matches mot et V75-løp om ikke veldig lenge. Skulle den få gratis tet så er nok dette over, men vær også litt OBS på at dette er en hoppe på 8-år, og helt stoler vi ikke på denne sparsomt startede damen. Beste hesten i feltet er 13 C.M.T. Quuen Bee. Kommer ut etter et lengre avbrekk, og debuterer for sin nye trener. Får stå som en stor outsider på sin flotte grunnkapasitet. Har fakta slått betydelig bedre hester enn dette tidligere…

V65-4 : 10 Garli Kongen – Var god på Bjerke sist, og vant da meget enkelt med krefter igjen. Var ikke like bra i startene før det, og helt stoler vi ikke på denne. Plasseres dog først, men vi avstår fra et bankerspill. Vær litt OBS på at Mjølnerød har med tre hester i dette feltet, og to av dem står på strek. Dermed kan det bli slik at Stall Mjølnerød styrer mye hvordan dette løpet blir kjørt, og vi tar med oss alle fra den stallen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 3 Takata – Er stadig bedre enn raden, og kjørte seg bom fast med masse krefter igjen sist. Har vinnerform i kroppen, og med flyt på veien kan det endelig være duket for en etterlengtet seier. Se også litt opp for 5 Bacchus L.I. som stadig er bedre enn raden, og som også den satt fast i det samme løpet som Takata sist.

V65-6 : 4 It Ain’t Me – Går vi til på som dagens beste lunsjbanker. Har fått tre løp i kroppen etter en lengre pause, og den er ordentlig på riktig vei. Det var meget gode rapporter på denne sist, men da ble det feil, og den kom til mål med krefter igjen. Er veldig kjapp fra start, spor fire på Färjestad er helt optimalt, og fra tidlig tet må dette dreie seg om en knallbra mulighet. Lar seg rett og slett ikke slå? ALL IN!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.