Lerum med V64-fest i Gävle 8. september
Tipsene satt meget bra i Gävle denne torsdagen, og det ble en herlig opptur for de som tok rygg på den mellomste bongen til Kr.864,-. Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut meget fine Kr.8 600,-. Isabelle Sisu innfridde som den beste bankeren i omgangen, og Asteroid var en solid tipsener.

Solide V75-gevinster på Bjerke 11. september
Leirvåg kom ikke i land med sine flate spilleforslag til søndagens V75-omgang på Bjerke. Men det ble likevel klaff for tre systemspill og tre flate bonger på Eksperten. De seks ulike andelslagene fordelt seg slik:

To system med 4 andeler a kr 1000 (banker Tangen Minto): utbetaling kr 24 555

Ett system med 10 andeler a kr 1000 (banker Tangen Minto): utbetaling kr 24 555

To stk Siste Info fire andeler a kr 750 - banker Tangen Minto: kr 24 268

Ett stk andelslag med ti andeler a kr 500 (to bankere)- utbetaling kr 26 981

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Årjäng byr på et herlig V65-spill til lunsj denne fredagen, og dette ser spennende ut på forhånd. Vår store bong til Kr.1 800 er uten bankere, mens på våre litt mindre bonger banker 6 Alm Kevin (V65-5). Ta rygg på følgende:

V65-1 : 1 Otto Håleryd – Er en grunnkapbel traver som dukker opp i ny regi, og den har altså kommet inn på stallen til Tom Horpestad. Distansen fredag passer perfekt, og det skal bli spennende å se om Horpestad greier å løfte denne litt videre fra der den var hos Dunder. Er kun middels ut, men skulle Horpestad greie å forsvare innersporet så blir denne alt annet enn enkel å slå. Prøves som en frekkis!

Lørdag er det SUPERJACKPOT I V75-SPILLET fra Sverige, og det ligger voldsomme 22,4 millioner ekstra i sjuerpotten. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.3 750.

V65-2 : 6 Love It – Dette er et dårlig løp, og det skal ikke veldig mye til for å vinne det. Ideen vår er fakta ikke så verst, og den er dessuten noe bedre enn raden. Spurtet ganske positivt nest sist, gikk en bra tid, og gjorde det mot bedre hester enn dette. Sist fikk den aldri skikkelig fritt frem, og kom til mål med krefter igjen. Er litt sløv i løpene, og skal normalt ha stor fordel av å få med seg pisken. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 5 Såstad Brage – Avgjorde sikkert sist, og tok en fortjent seier da. Møtte 12 Fakserling nest sist, var like mye spilt, men ble da sittende fast etter galopp. Er etter Lome Brage, og har den bare arvet litt av pappaen sin, ja, da kan den fyke til tet her. Står best til av favorittene, og det ble utslagsgivende for hvem vi tror mest på.

V65-4 : 2 Ace Gio Gar – Er på riktig vei for sin nye trener, og ble altså sittende bom fast etter pause sist. Dette er en fin FUX som er bedre enn det grunnlaget den har på konto, og blir den bare ikke fast, ja, da kjemper den med garanti om seieren. Settes først. Løpet ellers er ganske jevnt, og det kan være smart å gardere bredt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 6 Alm Kevin – Kommer ut etter en liten pause, og vi har en mistanke om at man har ventet litt på denne oppgaven. Står nemlig nesten på kronen riktig inne i løpet, og den kan ikke få bedre betingelser enn dette. Distansen er dessuten den riktige, og fra eventuelt tidlig tet er det hesten å slå. SPILLES!

V65-6 : 6 Victorious Bonanza – Småskummel finale hvor ikke veldig mange har vist superform på slutten. Vår ide kom ut etter pause sist, men da ble det helt feil underveis, og det løpet bør man ikke vektlegge for hardt. Har fått en blåser i kroppen, den er lynrask fra start, og skulle den komme seg foran her, ja, da kan fort dette være over.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.