Gå til sidens hovedinnhold

Nu är det dags

Svenskeimporten Hertiginnan C.D. har ikke fått fullklaff, men i kveld tror vi det er tredje gongen gildt for Søvik-traveren.

Klikk her for Nettavisens DD-tips

Vi har ikke vært like hissige på DD-spill den siste tiden, men forrige ukes bidrag var upåklagelig. Da bankerspilte vi tredjevalget Classical Pine, og de som fulgte vårt 400-kroner forslag kunne hente over 2.300 kroner i lukene.

I kveld satser vi på å kopiere forrige fredags bravader, og igjen stoler vi på en hoppe.

15 Hertiginnan C.D. er en 4-åring det stilles ganske store forventninger til. Hun konkurrerte i steintøffe årgangsløp i Sverige i fjor, og gjorde sine saker meget bra. Pengemessig ble det ikke allverden, og derfor står hun fint inne i grunnlagsløp. Årsdebuten var helt klart grei nok da Frode Hamre valgte å gi henne et snilt løp i køen. Derfor rakk hun ikke helt frem til seier, men taet tross alt 16.1 via drøye spor i siste sving. Sist var hun ute i det nevnte dd-løpet som Classical Pine vant, men satt da fast etter innvendig reise. Kom i mål på 16.2 full vei, og møter adskillig enklere selskap i kveld.

Riktignok står hun leit til i bakspor på tillegg, men nå som hoppa har fått noen løp i kroppen tror vi Frode kliner til og går mer offensivt til verks. Dermed tror vi Malabar Circle Ås-avkommet bryter målsnøret og sikrer oss solide odds i dd-spillet.

Mange om beinet
I den første avdelingen er det flere gode travere som gjør opp om seieren, og vi spiller seks hester på begge våre spilleforslag. Vi er ikke tilhenger av å spille for mange kombinasjoner i dd-spillet, men med en fin banker kan vi tillate oss det. Pr. kl. 13.45 (omsetning på 108.000) er laveste odds mot Hertiginnan 20 - så det er fint overskudd i vente dersom vår banker innfrir.

1 Bøvall Kai var veldig forbedret sist, og fra et fint spor har han sjansen igjen. Kan dog bli overfløyet, og da blir det mer sjanseartet.
2 Kjenner Tor har vært elendig så langt i år, men plutselig finner hesten tilbake til fjorårstaktene - da kan 177-oddseren sitte.
3 Branddon er også meget god på sitt beste, og en mulig tetkandidat med Høitomt ved spakene.
5 Valle Ludvig vant mot billig selskap sist, men gjør solide innsatser og favoritten må strekes.
9 Todden er kanskje aller best på kapasitet, og er ofte god direkte etter pause. 63 i odds virker svært forlokkende.
12 Eskeladden får vår siste strek. Måtte gi seg for sterkt forbedrede Sjarmør`n sist, men travet ny rekord 27.5 med volte. Nytt utstyr ser ut til å ha hjulpet på den galopplystne vallaken, og til 83 i odds er Tjomsland-traveren klart spillbar.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to dd-forslag som begge er på 6 rekker.
Det minste på 120 kroner er med 20 kroner rekkepris, mens vi kan gange oddsen med 50 på 300 kroners-forslaget.