Ny Bjerke-suksess onsdag?

Foto: hesteguiden.com

Vi spilte inn 76 000 kroner på Bjerke under lunsjløpene tirsdag. Onsdag jakter vi mer i V65-spillet på Bjerke.

En ny spennende onsdag står for tur på spillefronten på trav, og først kan spillerne bryne seg på V4 og V5-spill til Täby galopp i Sverige hos Norsk Rikstoto, med spillestopp hhv kl. 12.20 og 13.51 Det har vært litt stang ut for våre eksperter på galopp nå på slutten, men dyktige Birger Christensen og Morten Olsen er nok tilbake på vinnersporet, før vi aner det. De har i hvert fall levert varene stort sett i hele år, og ved siden av eget spill på vår hjemmeside, ligger deres spill også ute i andelslag på Eksperten.

Tirsdag var undertegnede på ferde i lunsjen på Bjerke og fanget fem rette på det største spilleforslaget på Nettavisen til en utbetaling på fine 19 000 kroner, og i tillegg ble det fullklaff for tre andelslag på Eksperten (et andelslag på 6. andeler a.kr. 300 og to på fire andeler a.kr. 500) inn på Eksperten. Og totalt altså meget pene 76 000 kroner innspilt.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Siden kan det spilles til en V5-omgang på Ålborg i Danmark i ettermiddag med spillestopp kl. 15.33, og til de løpene har vår danske ekspert Carsten Rabjerg, lagt ut spill i andelslag på Eksperten. Carsten prikket fem rette på Charlottenlund forrige onsdag på samtlige andelslag, uten at det ble den helt store utbetalingen (424 kroner), men han håper på mer "hjelp" i en krevende omgang i ettermiddag.

Det hele avsluttes så med en ny V65-omgang på landets hovedbane Bjerke i kveld, og vi prøver en bankerfri løsning på storbongen i kveld. Vi tror to hester gjør opp om seieren i et heftig sprintløp for varmblodshester i den nest høyeste klassen i V65-3, og der kommer en av årets kometer til start.

Han vil bli utfordret av en hest som vil selge seg dyrt i fra tet, og vi ser frem til en herlig duell. Kveldens største favoritt kommer ut i V65-2, i form av 7 Space Bee, men den stoler vi ikke helt på. Space Bee fungerte ikke helt som best sist han gjestet dagens arena, og da synes vi det er spennende å sikre oss med en annen formbombe i løpet.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.06
DD kl. 20.28

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Utfordrer storfavoritten?
I et varmblodsløp i den andre avdelingen blir 7 Space Bee storfavoritt med over 60% av innsatsene på seg, og selvsagt skal Gottling-traveren tilmåles solide vinnersjanser. 4-åringen har vunnet fire av fem starter på norsk jord, og ved triumfen på 15.9 over 2609 meter i den siste starten, imponerte han voldsomt.

Han ble utsatt for massivt trykk innledningsvis i det løpet (13.2 første tusen), men var likevel sterk nok til å holde unna til slutt. Det skal kunne dreie seg om en topp vinnersjanse på ny, men mye vil nok bli avgjort ned startsiden i dette løpet. Storfavoritten må passes litt den første biten, og da kan 6 C.C. Boy sitte i tet.

Sistnevnte holder hysterisk form, og vi tror trener og kusk Olav Mikkelborg vil gjøre et forsøk på å lede rundt om med 4-åringen. Vi tror det kan gå, og dobbler alle bonger. C.C. Boy har møtt bedre hester enn favoritten i det siste (toer bak Arc Va Tout nest sist), og sist var han strålende til seier på 13.4 på en sprint.

Vår rangering V65-2: A: 7-6 B: 4-2-1 C: 5-10-8-13-3-11-9-12

En av årets kometer innfrir?
I et sprintløp for varmblodshester i den nest høyeste klassen i V65-3 kommer 7 Remee La Marc til start, og 5-åringen til Lars M. Søvik står ugardert på de to minste bongene. Han har vunnet hele syv løp i år, og så langt har han tjent over 600 000 kroner. Strålende det, og vi tror på en topp vinnersjanse også i kveld.

Etter å ha vunnet en finale i Sølvdivisjonen på solide 12.9 full vei i den nest siste starten, leverte han en strålende innsats til fjerde på flotte 11.9 over en sprint i sitt første møte med eliten sist, og han kan vinne dette løpet slv fra "dødens" Vi ser dog ikke helt bort i fra at hen sitter tidlig i tet, og da er i så fall løpet kjørt.

Frode Hamre vil nok gjør et forsøk på å ta i mot favoritten ned startsiden bak 4 Anthony Boko, og dersom han lykkes med den taktikken, kan 6-åringen lede rundt om. Revenue-sønnen viste fin form i et par langløp før han hoppet seg vekk i den siste starten i Sverige, og vi krysser av for nestfavoritten på storbongen.

Vår rangering V65-3: A: 7 B: 4-6-8 C: 2-1-5

V65-1, 2640 meter voltestart
Et stayerløp for kaldblodshester i høyt grunnlag med hester fordelt over fire distanser innleder denne V65-rebusen, og vi synes løpet ser litt åpent ut. Liker den lange distansen veldig godt gjør 9 Fetter`n T.G., og når løpet ikke teller mer enn ni deltagere, blir det trolig ikke en tung tur rundt for 7-åringen i kveld.

Da skal vinnersjansene være gode, og vi tror årets tredje triumf kan være innen rekkevidde for Gundersen-traveren i kveld. Han gikk pigg i mål som stengt til slutt sist (femte på 26.2 over aktuell distanse), og da er det intet å utsette på formen. Tilbake som en vinner sist var 1 Sagi Alvinn, og han kan lede rundt om.

Dagens distanse er kanskje litt i lengste laget for Killingmo-traveren (firte litt i fra tet over samme distanse i den nest siste starten), men hvis kusk Tom E. Solberg får styre og stelle som han vil der fremme i front, kan det gå veien. Det var ikke det rette trykket i 8 Greis Vinn sist, men han var god i den nest siste starten.

Da fikk han fjerde på 22.7 full vei bak Tekno Odin&Co, og tilbake på topp skal han være tidlig aktuell. 2 Seier Kongen har vært veldig positiv nå på slutten (avsluttet flott etter hinder sist), og han bør vurderes tidlig. Positiv til sølv var også 7 Mjølner Flaks sist, mens 5 Johan Herbjørn får stå som en liten outsider i ny regi.

Vår rangering V65-1: A: 9 B: 1-8-2-7 C: 5-4-6-3

V65-4, 2100 meter autostart
Et varmblodsløp hvor de stallansatte skal i aksjon venter oss i V65-4, og klar favoritt blir 5 Photo Va Bene. 5-åringen er klart best på kapasitet, men han opptrer veldig variabelt. De dagene han fungerer og går feilfritt, er han svært god, og dagens konkurrenter legger han bak seg til slutt på en god dag.

Han var en totalt overlegen vinner på 15.0 over 2600 meter i den nest siste starten, men sist hoppet han seg vekk igjen. Han har galoppert i fem av de syv siste startene han har gjort på Bjerke, og da er det ikke lett å stole på ham. En spennende start etter litt pause gjør 4 View Love, og også han er god på sitt beste.

5-åringen var knallgod i tre strake seiersløp i våres, og han rapporteres å se fin ut i trening forut for kveldens dyst. Det kan ligge an til litt tempo på dette løpet innledningsvis (kuskene bak både 1,3 og 4 er ute etter teten), og det vil i så fall trioen 7 Constantin W., 10 Zeppelin Boko og 11 Fux Pride profitere på til slutt.

Vi mistenker at det er stigende form på 7 Constantin W. (tøft ute mot Mc Steamy&Co sist), og kapasiteten på ham er fin. Vi synes 10 Zeppelin Boko må få godkjent for innsatsen til sølv sist (trolig forbedret med løp i kroppene etter pause), mens 11 Fux Pride har vist flott form i det siste (sølv på 14.8 full vei sist).

Vår rangering V65-4: A: 5 B: 4-11-7-10 C: 3-1-6-12-8-9

V65-5, 2100 meter autostart
Et herlig oppgjør venter oss i 4-årsstjernen for varmblodshestene med 50 000 kroner til vinneren i V65-5, og selv om løpet ikke teller mer enn åtte deltagere, er vinnerkandidatene mange. Vi står dog på tre hester, og fremst setter vi favoritten 7 Baldini. 4-åringen har hatt en strålende sesong, men sist ga han seg fra tet.

I følge kresten rundt hesten hadde han reist dårlig til Leangen, og det kan forklare den svake innsatsen. Han var strålende til sølv i Derby i den nest siste starten, og tilbake på topp skal vinnersjansene være gode. Sporet er litt langt ute i kveld, men vi ser ikke helt bort i fra at han blåser til tet (lynrask fra start).

Etter den siste innsatsen må vi dog gardere (sesongen har vært lang, og da kan det begynne å røyne på for noen og enhver i denne tøffe klassen), og både 3 Red Adair Superb og 4 Thai Investment må vurderes tidlig. Førstnevnte var god til sølv på 12.6 på en sprint sist, og han utstyres med Vidar Hop i kveld.

Sistnevnte har ikke hatt den rette flyten i år, men det er full form på 4-åringen til Tom Horpestad. Han avsluttet bra til sjette i Derby i den nest siste starten, og etter tidlig galopp sist, gikk han pigg i mål etter seg åpning til slutt bak gode hester. Horpestad får sjelden klaff, men han sitter bak en hest som er god nok.

Vår rangering V65-5: A: 7 B: 4-3 C: 8-1-6-2-5

V65-6, 1609 meter autostart
Et sprintløp for kaldblodshester i høyt grunnlag avslutter denne V65-rebusen, og vi synes fire hester hever seg litt over mengden. Det er slik at Knut Haakenstad sjelden starter med hester hvis ikke alt er på stell, og da regner vi med at 6 Alm Kiwi er vel forbredt fra hans stall, når han sendes til start etter lang pause.

5-åringen var en solid vinner på 23.8 over aktuell distanse i den siste starten før litt hvile, og dersom stridsmoralen (kan være litt til å fra på akkurat den biten), ja så leder han fort rundt om i kveld. Muligens trenger dog favoritten et løp i kroppen før den rette spensten er tilbake i steget, og vi synes vi må gardere.

Stålform er det på 2 Juniorprinsen, og han er snakk om en het vinnerkandidat. Han gikk en flott siste 700 via sporene til slutt til tredje på 27.2 over en sprint sist, og han står perfekt til. Spennende etter pause er 4 Flammen Tigris (klart god nok på sitt beste), mens nytente 9 Dag (vunnet to strake), også krysses tidlig.

Vår rangering V65-5: A: 6 B: 2-4-9 C: 5-1-8-3-10-11-7-12