Ny dagens dobbel-gevinst?

Nettavisen jakter nye vinnere i Dagens Dobbel-spillet i kveld.

Klikk her for Nettavisens DD-forslag

Som kjent har Nettavisens fra denne uken daglige DD-tips som publiseres ca kl. 14.30.

Det er ikke mange forunt å spille med overskudd over tid, men på DD tror vi det skal være mulig....og starten har vært lovende. Vi tjuvstartet på fredag med å sette rett DD-kombinasjon på kun 4 spilte rekker (Idol Image banker). Da blir det fint overskudd når oddsen er over 30.

På mandag prøvde vi oss med en frekkis og spilte to bankere til over 5 ganger i odds. Dessverre tapte storfavoritten Tailor Marib med knappest mulig margin. Da var det mager trøst at kusken tok på seg skylden for ikke å ha kjørt unna tidligere.

I går bankertippet vi andrevalget Rydell, og den vant sprettlett. Med hhv 3 og 4 hester i den andre avdelingen ble det fint overskudd for alle som fulgte våre to dd-forslag. Oddsen ble nemlig drøye 11 ganger.

Åpne løp - høy odds
I kveld tror vi det ligger an til voksne DD-oddser. Begge løpene har mange vinnerkandidater, og vi velger denne gang å spille flere kombinasjoner enn normalt...og dermed lavere rekkepris.

I DD-2 velger vi dog å stå på 2 Felicia`s Fighter og 5 Orion Du Goutier. Som vi har skrevet i V65-kommentarene tror vi det blir tøft for lederhesten å holde sterke Orion fra livet. Vi tror faktisk den formtoppede Heisholt-traveren kan vinne dette selv fra dødens. Den som vi synes står frem til å overta er i såfall Felicia`s Fighter som har trukket et perfekt spor. Når vi i tillegg vet at hesten trolig er forbedret etter behandling står vi på disse to.

I DD-1 spiller vi fem hester, deriblant to skikkelig høyoddsere som vil lage festodds om de innfrir.

Det betyr at vi spiller 10 kombinasjoner på begge DD-forslagene.

Det minste med 10 kroners rekkepris og dermed 100 kroner i innlevering, mens det største koster 300 kroner (30 kroners rekkepris).

Som sagt vanker det høye oddser, og selv mot favoritten i DD-1 ligger dd-oddsen foreløpig på rundt 15. Skulle dog en av våre luringer innfri i den første avdelingen blir det fantasioddser.

Det er alltid artig og ofte lønnsomt å ha et DD-spill i bakhånd dersom man ryker på "V"-spillet.

Dagens Dobbel går jo alltid som de to siste løpene i V5, V65 og V75, og vises dessuten på NRK2 hver dag.

I kveld kan du se løpene i V65-sendingen som alltid går kl. 19.30 på onsdagene.