Ny fest i Drammen

Financier kan fort være nøkkelhesten i en spennende V5-finale fra Drammen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Financier kan fort være nøkkelhesten i en spennende V5-finale fra Drammen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Tipsene våre har satt mildt sagt bra i Drammen den siste tiden, og på tirsdag så jaktes nye lunsjkroner fra Drammens-ovalen.

Sportspills meny tirsdag:
V4 Bergsåker:Bergh er ikke mett
V64 Solvalla:Jackpot med Adielsson
Oddstips 1:
Belgia angriper direkte

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Rolf Lerum. 

Nettavisen Sportspill ønsker velkommen til en herlig travtirsdag og vi må starte med å skryte av våre tips om dagen og Rolf Lerums i særdeleshet.

Under V5-lunsjen på Momarken sist torsdag, lanserte han 4. valget og 8-oddseren Lass Labero som omgangens beste objekt og fra dødens vant Lass Labero overlegent. Lørdag var det duket for V5-fest i Drammen. Samtlige spilleforslag inneholdt fem rette, og Lerum spilte inn over 100 000 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


På hans minste V5-forslag (innl.pris kr 150) så banket han Deep Sea Dream (V5-4) samt 2.valget Masaya (V5-5) mot en av dagens tyngste favoritter. De som leverte det forslaget kunne hente ut 7 378 kroner. Søndag på Sørlandet bankerspilte han 2. valget Let There Be Rock i V5-spillet og draget og 2. valget Thai Investment i DD-spillet.

Lerum var på ferde igjen på Klosterskogen mandag. De som spilte hans aller minste V65-forslag på Klosterskogen (innl.pris kr 180) kunne kvittere ut fine 2 368 kroner. I DD-spillet ble det klaff for både det minste (innl.pris kr 200) og det største DD-forslaget (innl.pris kr 400) til herlige 24,76 i DD-odds og altså 2476 kroner tilbake for de som leverte det største forslaget.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Vurderinger av Rolf Lerum

Fra Drammen denne tirsdagen så er det VRIENT å være spiller, og det er en omgang som skriker etter de sikre holdepunktene. Vi låser V5-2 på kun to hester, og lanserer et spennende drag i nettopp det løpet. Ellers er det en utfordrende meny i vente, og her venter det nok en bra bunke med tusenlapper for de som kommer til lukene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Drammen :

V5 : kl. 13.37

DD : kl. 14.12

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

V5-1 : 1 Riverlands Mr. Hitman – Kom ut etter lang pause, og ny regi sist. Ble passivt kjørt, men den avsluttet helt fantastisk når den fikk muligheten sent på oppløpet. Gikk helpigg i mål, og vi har 11,7 s 500m på klokken. Voltestart er et usikkerhetsmoment, men blir den bare ikke fast her så snakker vi normalt sett om en topp mulighet i svært billige omgivelser.

V5-2 : 2 Elding Frøya – Denne kan være litt interessant nå. Presterte riktignok under pari sist, men da var heller ikke hesten helt i orden. Den var veldig positiv i flere av de foregående løpene, og den har møtt hester som er en liten klasse over det som den møter nå. Er siden det siste løpet blitt behandlet, og den har sett ordentlig bra ut i jobb. I slike omgivelser så må vi bare rope et stort varsko!

V5-3 : 5 Corinne Va Bene – Kom ut etter et lengre avbrekk sist, og den var veldig uheldig. Ble altså grovt hindret, men når den fikk sjansen på oppløpet så leverte den en strålende avslutning. Passerte mål med krefter igjen, og vi likte den godt for dagen. Blir her kuskeplusset med Hop, og er fort også noe forbedret med denne blåseren i kroppen. Kan fort sitte der i et jevnt løp denne tirsdagen.

V5-4 : 12 Millionjerva – Har et for lavt grunnlag i forhold til kapasitet. Den er 100% sikkert en av de beste hestene i dette feltet, men den blir likevel ikke spilt pga et dårlig spor. Riktig nok skuffet hesten sist, men da var den ikke helt seg selv. Den var strålende etter galopp nest sist, og da var den rett og slett kanon god for dagen. Tilbake til normale takter denne tirsdagen så kan opplagt bomben smelle, og en slik hest skal med på alt av seriøse lunsjbonger.

V5-5 : 1 Financier – Ble det feil for sist etter det lange avbrekket. Fikk et tøft opplegg i dødens, og den trakk seg på oppløpet. Det løpet skal uansett ha gjort veldig godt, og forhåpentligvis opptrer den enda noen hakk forbedret her. At den blir kraftig kuskeplusset med Kolle er noe vi liker, og fra dette sporet så kan det fort bli veldig riktig. Er kjapp ut, og her blir det tet, eventuelt rygg leder. OBS.