Gå til sidens hovedinnhold

Ny fest i lukene?

Sportspill spilte inn 250 000 kroner på Eksperten i går, og det kan bli ny fest på Bergsåker i lunsjen i dag!

Sportspill holder koken på tipsfronten, og på Klosterskogen i Skien i går opplevde vi en ny stor dag. Håkon Einar Hansen prikket seks rette på sitt største spilleforslag på hjemmesiden til en utbetaling på rundt 12 000 kroner, og da ble det selvsagt stor fest på Eksperten!

Hele nitten av Hansens andelslag gikk inn med seks rette på Eksperten til en snittutbetaling på 12 000 kroner, og totalt innspilt på Eksperten i Skien denne herlige mandagen ble da rundt 220 000 kroner i V65-spillet. I tillegg satt V5 og DD for Hansen i Skien,

Også på mandagens V4 fra Solänget ble det fullklaff. Min herlige banker 2.valget Nova Töll innfridde lett i V4-3, og når mitt objekt Staro Cold Carat ledet rundt om i V4-2 og enkelt avviste dagens største favoritt Device, stod vi med alle hestene i siste på forslagene. Tar vi med forslagene her på Nettavisen og på Eksperten kunne Nettavisens lesere kvittere ut ca 300 000 kroner i gevinster mandag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi er i gang med en spennende uke på spillefronten på trav, og de norske spillerne kan se frem til spill til hele tre V75-omganger denne uken. Det er ekstra V75 på Bjerke på onsdag, og der kan en eventuell alenevinner kamme hjem mer enn 6 millioner kroner.

På lørdag forflytter V75-sirkuset seg til Sørlandets travpark hvor 8 millioner kroner venter den som er alene om å prikke syv rette, mens de norske spillerne på søndag kan delta i en V75-omgang til Solvalla i Sverige. Der kjøres Kriteriet, og dersom en spiller er alene om å ha syv rette der, venter en belønning på 14 millioner kroner.

Denne tirsdagen åpnes opp med spill til lunsjløpene på hhv Bjerke her på berget og til Bergsåker hos søta bror hos Norsk Rikstoto, mens det spillende publikum kan se frem til V64-spill til Axevalla på den andre siden av kjølen samt spill til en V65-omgang på Momarken i Østfold her hjemme på kvelden. Bergsåker har en flott V4-meny denne tirsdagen, og undertegnede legger hodet på stammen og spiller banker på et andrevalg i mot en storfavoritt.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bergsåker
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Så strålende ut i målgangen sist!
V4-2 denne tirsdagen holder meget høy klasse, og vi lanserer en banker i mot favoritten 15 Ginala. Hesten vi vil trekke fram er 6 Elles W. Fill, som var knallhardt ute på Solvalla sist, og hvor han samtidig sto i et håpløst 11 spor på sprint. Det ble veldig trykk i løpet, og kreftene til de der fremme måtte til slutt ta slutt. Johnny Takter satte fart på Elles W. Fill ut på den siste runden, og fikk en fin rygg i Grumetti.

Dersom Takter hadde dratt ut i fjerdespor rundt den siste svingen, kunne det fort blitt seier sist. 5-åringen kom i mål med krefter på lager på sterke 1.11,5. I dag kommer han ut fra helt perfekte forutsetninger, og fra springspor skal han ha en god sjanse til å komme seg til tet. Fill V.- sønnen er rask ut på volte, og fra tet skal han ha en topp sjanse til å lede dette løpet fra start til mål.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

God fart for klassen
8 Bella Donna i V4-1 har trukket et veldig sjanseartet spor, men formen er helt på topp. Sist på Dannero vant hun meget enkelt etter å ha travet store deler av løpet i dødens. Rundt den siste svingen satte Henrik Svensson fullt trykk på ledende Michelle Ruda, og ned oppløpet koblet hoppa enkelt grepet og spant i fra til sikker seier. Sporet i dag kunne vært bedre, men hoppa imponerte stort sist. Kommer Helena Johansson seg inn i løpet med Bella Donna fra spor 8, skal hun ha en god sjanse til å kunne ta seg av dette løpet.

Kommentarer til denne saken