*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Ny fest på Øvrevoll

Mellon (her sammen med Anna Pilroth) er Nettavisens V4-banker søndag.

Fredag spilte Nettavisens galoppeksperter inn over 80 000 i V4 og V5-spillet. Søndag er det galopprunde på Øvrevoll med V4 og V5.

07.10.14 19:55

Sportspills meny søndag:
V65 Forus: Jackpot med over 500 000 ekstra i potten
Dagens langskudd: Everton forsterker United-krisen
Oddstips singel: Malmö tar en hviledag
Oddsdobbel Tippeligaen: Bergen holder pusten
Oddsdobbel Premier League: Chelsea fosser videre
Tippetips: Roma truer Juventus
V64 Romme: UP Up med Redên

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Nettavisen og undertegnede lanserte Frode Hamre og Denise F. Boko som sin hovedbanker i V75-spillet på Leangen lørdag og Fjord Jerven i V75-2 som sin alternative banker. For de flate bongene på Nettavisen gikk det dessverre skeis, men på Eksperten komponerte jeg også et systemspill under navnet "Jervensystemet". Fire andeler a kr 1250 og det systemspillet suste inn med sju rette og totalt drøye 160 000 kroner tilbake. det systemspillet stod for øvrig igjen med seks hester i V75-7 og hadde andrehesten 10 Preston vunnet det løpet hadde sju rette betalt ut formidable 373 446.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Fredag var Nettavisens galoppeksperter i storform under V5 og V4-løpene på Øvrevoll. med pene 8 855 i V5-utbetaling og 6 108 kroner i V4-utbetaling ble det fullklaff for det største forslaget i begge spillformene og sammen med en god del Eksperten-andelslag som også gikk inn ble det totalt drøye 80 000 kroner innspilt på det som har vært en eventyrlig lykkebane for Nettavisen i 2014.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Søndag er det nok å henge fingrene. Det hele starter med Øvrevoll som har den internasjonale V4-kjøringen søndag. Deretter går det slag i slag med V64 fra Romme og ettermiddagsV5 fra Harstad. Til kvelden er det gedigen jackpotomgang fra Forus som kan friste med 509 083 kroner ekstra i sekserpotten.

Men først ut er altså Øvrevoll der det stordag når treårsløpene Breeders' Prize (V4-4) kan friste med en førstepremie på 347 400 og Breeders' Prize Classic (V5-1) kan friste med voldsomme 512 250 kroner i førstepremie.

Vurderinger av Birger og Morten:
V4-spillet er i utgangspunktet krevende. Vi velger å gi 5 Mellon i V4-3 bankertilliten på spilleforslagene her på Nettavisen. Dette er et amatørløp, og hinderrytteren Tobias Hellgren rir veldig bra også når det er flatløp. Vekten er høy, men Mellon møter begrenset motstand. Han har vist tidligere at han bærer vekt bra. Den største favoritten i V4 blir trolig 5 Frank Lloyd Wright, V4-, som altså er storløpet Breeders Prize. Hesten gjør sin første start på Øvrevoll siden debuten i fjor, men de danske utfordrerne er etter vår oppfatning 9 Ametyst og 14 Nudetnok er etter vår oppfatning omtrent like gode.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Easy Match for Easy Road?
I V5-spillet har vi stor tro på 8 Easy Road i V5-4. Har fem ganger i år møtt Ragazzo, og da er det ikke lett å vinne. Her møter han konkurrenter han skal slå om det ikke skjer noe uforutsett. Fire hester i V5-3 bør være heldekk, mens det i finalen skal holde med tre hester. Da får vi råd til å gardere 4 Beentheredonethat i V5-1 som er det største løpet på Øvrevoll søndag (Breeders' Prize Classic). Han blir nok stor favoritt, men dette løpet er i våre øyne meget åpent.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag