Ny festaften i Trondheim?

Handsome Gent vinner et lunsjløp for Thor Borg på Bjerke i fjor høst. _foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com
Handsome Gent vinner et lunsjløp for Thor Borg på Bjerke i fjor høst. _foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

De siste fire månedene har vært meget innbringende på Leangen. I kveld er det Jomar Blekkan som skal sørge for en ny festaften.

Sportspills meny mandag:
V4 Halmstad: Lerum i superform
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Det kunne blitt en skikkelig festkveld på Leangen mandag 2. påskedag, men storfavoritten Aure Spiken klarte å holde unna for andrevalget Skjetnemario  iV65-6. Dermed ble det "kun" 797 kr i utbetaling for seks rette, istedenfor betydelige sprekere 3 502 kroner. Uansett ble det noen titusener innspilt også sist mandag og det har vært flyt lenge på Leangen nå.

Mandag 30. mars ble det strålende klaff i V5-spillet. Det mellomste forslaget på Nettavisen med en (innl.pris kr 448) betalte ut meget flotte 8 313 kroner. Alle V5-forslag på Eksperten suste inn, og med fire ganger V65 så ble det spilt inn ca 120 000 fra min favorittbane mandag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fullklaff ble det også for undertegnede mandag 23. mars . 15 andelslag på Eksperten suste inn med seks rette til en snittutbetaling på ca 15 000 kroner. Totalt ca 250 000 kroner innspilt den kvelden. I tillegg lanserte jeg 2.valget Bottem Viktor som dagens store outsider og bankerspilte hesten i DD-spillet mot dagens nest største favoritt Villmix. DD-oddsen ble flotte 31,60.

Lørdag 24. januar hadde jeg kanonsuksess i V75-spillet fra Leangen.
Hele 46 andelslag på Eksperten gikk inn med sju rette og hadde en snittutbetaling på 26.000 kroner. Totalt ble det spilt inn mer enn 1,2 millioner kroner den dagen.

Mandag 12. januar ble det påny strålende klaff i V5-spillet. Det mellomste spilleforslaget ( innl.pris kr 448) satt klokkerent og betalte tilbake pene 6 626 kroner. Tirsdag denne uken var det lunsjtrav på Leangen og da ble det igjen herlig klaff i V5. Spilleforslaget på 1980 kroner (seks andeler a kr 332) traff med fem rette og ga solide 22 761 kroner i utbetaling.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mandag 22. desember i fjor ble det V5-fest på samme bane. Det minste V5-forslaget (innl.pris kr 168) satt klokkerent og betalte tilbake 3 142 kroner. Mandag 29. desember ble det klaff for de største andelslagene på Eksperten (seks andeler a kr 339 og fire andeler a kr 500) fikk fem rette og sørget for meget pene 10 277 kroner i V5-utbetaling.

Mandag 8. desember i fjor serverte jeg strålende V65-tips. Det største spilleforslaget på Nettavisen (inn.pris kr 1 470) og tolv andelslag på Eksperten (alle med kostpris 950 kr og oppover) gikk inn med seks rette og ca 20 000 kroner tilbake på hvert av dem. Totalt ble det over 250 000 kroner innspilt den dagen.

Det er et veldig pent utvalg fra de siste månedene, og totalt har jeg spilt inn godt over 2 millioner på de siste fire månedene på Leangen.

Blekkan dominerer
Det er en ny herlig V65-omgang som venter på Leangen i kveld og som så mange ganger før, så er det Jomar Blekkan som sitter med de beste kortene på forhånd. Både 7 Gassner Hanover i V65-1 og 4 Handsome Gent i V65-6 blir store favoritter, og jeg tror klart mest på sistnevnte.

Gjentar triumfen?
Tro hadde jeg også på hesten i Leangen-debuten for Blekkan for to uker siden. Vallaken blåst som ventet til tet og vant både enkelt og overbevisende. Motstanden er definitivt ikke noe skarpere i kveld og slik jeg leser dette løpet, er det i all hovedsak galopp imot. Handsome Gent har galoppert en del tidligere, men så veldig stabil og fin ut i seiersløpet sist. Normalt blir dette tet fra start til mål og 4 Handsome Gent bankerspilles i både V65-6, V5-3 og DD-spillet.

Står spennende til
I V65-1 blir altså 7 Gassner Hanover stor favoritt. Det er ikke så rart ettersom hesten var helt rå i seiersløpet nest sist, og fantastisk tapper etter startgalopp og tidlig forsering mot tet i sin siste start. Men i kveld står hesten i spor sju bak startbilen og her blir det ikke gratis tet, all den tid det er flere gode motstandere.

1 Photoflyer galopperte hemningsløst bak spor en nest sist, og kom helt feil på det i den siste starten. Denne hesten er betydelig bedre enn raden og en av flere som kan gjøre livet surt for Gassner Hanover i V65-1. 

Oppdatert info kl 12.30: Både 1 Photoflyer og 2 Back Tee er blitt strøket, og dermed kommer 7 Gassner Hanover inn to spor. Derfor kommer jeg til å bankerspille 7 Gassner Hanover på noen andelslag på Eksperten.

Blir overspilt
I V65-2 blir 1 Heimstad Hippin tungt betrodd, ettersom hesten har vunnet tre av sine fire siste løp. Kommer ut etter pause i kveld, men har vunnet en lokalkjøring nylig. Det er imidlertid verd å merke seg at dette er at amerikanerløp, der hestene har fått spor etter grunnlag. Heimstad Hippin har tjent minst av de tolv startende hestene og har derfor spor en. Møter dog flere bra konkurrenter og selv om sprint er et klart pluss, skal denne garderes i kveld.