Ny festaften på Øvrevoll

Nettavisens galoppeksperter har spilt inn over 350 000 kroner de to siste torsdagene på Øvrevoll. I kveld jakter de mer i en strålende V65-omgang.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen leverte fremragende tips gjennom store deler av 2013, og har brukt litt "tid" med å komme i gang i 2014. Ikke så rart det etter at det har vært flere måneders galoppause i vinter.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Søndag 18. mai var imidlertid Nettavisens galoppeksperter tilbake i "hetluften". Under V4-spillet på Täby galoppbane ble det fulltreff for fem andelslag på Eksperten og pene 5 872 kroner tilbake på hvert av dem. Den oppturen fortsatte på Jägerso galoppbane forrige onsdag da det mellomste V4-forslaget (innl.pris kr 300) satt klokkerent og betalte tilbake pene 1 260 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Torsdag 22 mai. sa det virkelig pang. Et av systemspillene som ble levert på Eksperten den dagen (fire andeler á kr 1000), gikk inn med en samlet premie på 212.374 kroner.

Fullklaff sist torsdag
Torsdag 29. mai var gutta ekstremt godtgående i V5-spillet og når vi talte opp etter at kruttrøyken hadde lagt seg etter V5-5, hadde fire andelslag på Eksperten kommet seg helskinnet gjennom med fem rette. Med meget solide 27 738 kroner i utbetaling for fem rette pluss at et andelslag i V4-spillet også traff ( 7 734 kroner i utbetaling her) ble det ca 130 000 kroner innspilt på Øvrevoll denne torsdagen og bare i løpet av to Øvrevoll-torsdager har våre galoppeksperter fanget gevinster for over 350 000 kroner.

Vurderinger til V65-løpene på  Øvrevoll av Birger og Morten

For å få noenlunde dekning i en del avdelinger på Øvrevoll torsdag, satser vi på to bankere. Først ute er 1 Magic Cloud i V65-3. Både i 2012 og 2013 ble det seier på denne tiden (31/5 og 30/5), og det siste løpet var helt ok. Fra fint spor har vi litt tro på tet fra start til mål. Fire kilo lettelse på en god rytter er også positivt.

3 Barasti i V65-6/DD-2 er vår andre alenestrek. Møtte i årsdebuten to gode treåringer fra Niels Petersens stall, som begge hadde løp i kroppen. Holdt lett følge lenge, men ble sliten siste 200 meter Nå er det kortere, og formtallet til Barasti virker lavt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Nå skal det stemme i løpsbanen, ikke bare på regnearket. Men når seks heldekk koster 3.5 millioner, må det gjøres noen valg.

Det er flere hester som kan gå i kategorien luringer. Mange gjør årsdebut og er outsidere bare av den grunn. Vi velger oss 2 Angel Light i V65-4. Var veldig god på denne tiden i fjor og er klart best på gress.