En herlig trav- og galoppsøndag står for tur. Den innledes med V64-galopp fra Bro Park og litt senere søndag ettermiddag er det en flott V75-omgang fra Årjäng. Søndag kveld byr Leangen på hele 11 løp og både internasjonal V65, internasjonal V5 og internasjonal V4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Og det er nettopp Leangen det skal handle om heretter i denne artikkelen. Med internasjonalt spill både til V65, V5 og V4 blir det garantert solid omsetning på Leangen i kveld. V65 er først ut med spillestopp kl 18.15, V5-spillet innledes i V65-4 og har spillestopp kl 19.15, mens V4-spillet først innledes kl 20.20. Jomar Blekkan har hatt en voldsom seiersappetitt på hjemmebanen i år og allerede bokført 23 seire. I kveld kusker han favoritten i fire av V65-løpene, deriblant min V65-banker og min DD-banker.

Blekkan innleder V65-omgangen med seier
Allerede i V65-1 kommer en av Jomar Blekkans beste vinnersjanser i kveld. Nyervervelsen 9 Borea Del Circeo har vært brenngod i to strake seiersløp i Blekkan-regi etter at den kom fra Frode Hamre. Imponere stort i seiersløpet sist da da han tok ned ledende Tearsofthesun etter en mektig siste 700 meter. I kveld er det sprint, det er muligens et lite minus. Motstandsmessig ser det imidlertid klart overkommelig ut. 9 Borea Del Circeo blir min V65-banker på Leangen i kveld i V65-1.

DD-banker fra Blekkan
Jomar Blekkan og 4 R.M.G. Lady In Red fløy formelig via sporene i den siste svingen på Leangen i V75-4 forrige lørdag, men fikk litt melkesyre mot mål og måtte se seg slått av Rocket Man og Juliana Rags. Står bedre til spormessig i kveld mot flere av de samme hestene. Blir klar favoritt i løpet og i DD-spillet velger jeg å bankerspille 4 R.M.G. Lady In Red i DD-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Storfavoritten strøket i V65-2
Mange spillere hadde nok sett for seg å bankerspille ubeseirede 4 Jerven Junior i kveld, men denne er blitt strøket. Likevel føler jeg V65-2 er oversiktlig, der tre hester skiller seg klart ut. 7 Hynne Prinsen er mer stabil enn både 8 Hauk Viktor og 10 Skjegge Rosa (Blekkan) og settes først. De tre hestene bør uansett være et sterkt lås i V65-2.

Åpent ungdomsløp i V65-3
Betydelig åpent er det i V65-3 som er et ungdomsløp. Mye formløst i dette løpet for kaldblodshester over 1640 meter. Rakel Krabseth får sjansen bak 6 Buvoll Kos som normalt har klar fordel av sprint og som i tillegg har vært vist ålreite takter i de siste løpene. Jeg setter Buvoll Kos knepent først, men garderer forholdsvis bredt.

Blekkan eller Melby i V65-4/V5-1
Strekhestene 1 Jacson B.R. (Blekkan) og 4 Cox Rome (Melby) var helt likt over mål som toer og treer i et løp utenfor V75 på Leangen forrige lørdag. Begge har en fin oppgave foran seg i V65-4/V5-1 i kveld og skal sees med gode vinnersjanser. Men begge er også urutinerte og med tanke på at det finnes en del brukbare hester på 20 meter tillegg, velger jeg bred gardering på fleste V65/V5-forslagene i dette løpet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bijou jakter fjerde strake
I likhet med Borca Del Cicero i V65-1 er også 10 Bijou i V65-5 ubeseiret i Blekkan-regi etter å ha ankommet fra Frode Hamres stall. Bijou står faktisk med tre strake seire og er en motivert favoritt i V65-5. Støter dog på kapasitetshesten 9 Moni Rajah som gjør sin første start på sju måneder i kveld og kommer nok til å få fight av denne.

Samlebonger i V4
Ingen av V65-løpene inngår i V4-spillet i kveld. V4-spillet innledes først i det sjuende løpet (V5-4). Evighetsmaskinen 6 The Last Ticket blir dunderfavoritt i V4-4 og V4-omgangen ser ellers overkommelig ut, således spiller jeg samlebonger i V4-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.