*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Ny fredagsfest på Øvrevoll?

Pal O'Mine har en flott vinnersjanse i V5-2 på Øvrevoll fredag ettermiddag.

Sist helg spilte Nettavisens galoppeksperter inn 150 000 kroner på Øvrevoll. Fredag er de nye gevinstokt.

14.10.14 17:58

Sportspills meny fredag:
V65 Jarlsberg: Stor jackpotomgang med to bankere
V64 Umåker: Voldsomme 1 894 699 SEK ekstra i sekserpotten
V65/V4 Solvalla: All-inn på Stefan Söderkvist
Oddstips: Oppturen fortsetter for Island
Oddsdobbel: Norge byr ikke opp til dans

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Vi har en meget hektisk fredag foran oss med både trav- og galopp på menyen. Som vanlig er det Solvalla som starter fredagen med både V65 og V4-spill. Litt senere på etter,iddagen er det duket for nytt ettermiddagsstevne på Øvrevoll som kan friste med både V5 og V4. Til kvelden er det V65 fra Jarlsberg i tillegg til V64 fra Boden.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Det fløt veldig bra på for Nettavisens galoppeksperter sist fredag og totalt spilte de inn over 80 000 kroner i V5 og V4. Den suksessen ble fulgt opp på Øvrevoll sist søndag da nye 70 000 kroner ble spilt inn på Øvrevoll. Stevnet innledes med V5-spill, og de tre siste V5-løpene er også de tre første avdelingene i V4-spillet.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Vurderinger av Birger og Morten:
Pal O'Mine var i 2012 en av banens beste toåringer. 2013 var en skuffelse, men nå har det vært bedring å spore. Sist fredag ble det en lett seier på samme distanse og underlag som sist, og vi tror 1 Pal O'Mine leder hver meter i V5-2. Vi har også god tro på 2 Simian i V5-1. Det kan være greit å komme nokså billig gjennom de to første avdelingene, for de tre siste avdelingene er av det krevende slaget. Særlig er V5-3 utfordrende.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


I V4 er 8 Blooming Meadows i V4-4 et mulig holdepunkt. Har forbedret seg mye for hver start, og Jhannah Stolt er en meget god rytter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.