Ny galoppfest søndag?

Per Anders Gråberg har flere fine vinnersjanser på Jägersro søndag.
Per Anders Gråberg har flere fine vinnersjanser på Jägersro søndag.

Nettavisens galoppeksperter har spilt inn over 170 000 kroner på sesongens to første galoppstevner. Søndag jakter de nye gevinster på Jägersro galoppbane i Malmö.

Sportspills øvrige meny:
V64 Umeå: Millionjackpot i V64-spillet
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
Oddstips 1: Ettermiddagsdobbel til sprek odds
Oddstips 2: Viking må ha tre poeng
Oddstips 3: Malmö slår tilbake
Oddslangskudd: Haugesund ypper seg alltid mot Rosenborg
Tippetips: Slaget om Manchester på tippekupongen
TV-fotball: Fantastisk søndag for fotballfans
Tippemagasinet: Alt om 2. serierunde i Tippeligaen
Tippeligaen: Skade- og karantenerapport

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Søndag er det nok å bite fingrene for de som liker å spille på trav og galopp. Galoppen er tilbake som vertskap for V4-løpene igjen på søndagene, og i tillegg er det stor jackpotomgang i V64-spillet fra Umeå og til kvelden byr Sørlandet på V65.

Etter en lengre vinterpause i februar og mars, har det hittil i april vært avviklet to galoppstevner. For ti dager siden sesongdebuterte galoppen på Jägersro galoppbane i Malmø, og sist onsdag var det duket for sesongdebut på Täby galoppbane i Stockholm. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det har vært to meget innbringende stevner for Nettavisens galoppeksperter. På Jägersro for ti dager siden, ble det klaff for det mellomste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 432) som betalte tilbake meget pene 4 846 kroner. Det betød fest også for andelslagene på Eksperten og totalt rivstartet Nettavisen galoppsesongen med over 100 000 kroner innspilt på direkten. 

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Onsdag ble det ny klaff i V4-spillet, nå fra Täby. Fem andelslag på Eksperten (inkludert to systemspill) traff klokkerent og V4-utbetalingen stoppet på meget pene 12 586 kroner. Således har Birger og Morten allerede spilt inn nesten 170 000 kroner på bare stevner. 

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Søndag er det både V4 og V5 fra Jägersro. V4-4 er identisk med V5-1, og det kan atter ligge fine penger i luften.

7 Run by Faith i V4-4 og V5-1 samt 5 Burning the Clocks i V5-5 er de to store favorittene på Jägersro søndag i hhv V4 og V5.  De to har aldri startet i Skandinavia før, og det de viste i England i fjor, er godt nok i massevis. Men de respektive trenerne er litt skeptiske i årsdebuten, så vi er litt usikre.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V4-spillet satser vi på at 7 Dr Schultz viser like god form som han hadde i fjor høst. Banker på de minste bongene i V4-1, mens vi tar med 2 IKC Dragon Heart på de litt større kupongene. Dette er to hester som avslutter fort, og det er jo alltid et pluss.

Vår luring i V4-spillet er 11 Now We Talk i V4-3. Ytterspor på sprint er ikke nødvendigvis noe minus, og hoppa går aller best på Jägersro.

I V5-spillet bankerspiller vi 5 Burning the Blocks i V5-5.