Gå til sidens hovedinnhold

Ny jackpot i Sverige

Det ble ingen utbetaling for fire rette i Eskilstuna fredag og da ligger det ca 1,2 millioner ekstra i sekserpotten i Årjäng søndag.

Sportspills meny søndag:
V65 Forus: Tjomsland og samlebonger

Dobbel V5 Leangen: Vi stoler på Edvard

Denne artikkelen er redigert og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Søndagens meny fra Norsk Rikstoto består av tidlig V65 fra Forus når rogalendingene avvikler sin siste kjøring av trippeltravet. I Årjäng er det V64 og ny jackpot som gjelder, mens de som er kvikke i hodet kan innlede søndagen med V4 fra Klampenborg. Til kvelden er det Leangen som gjelder med dobbel V5.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Årjäng
V64 kl. 15.10
DD kl 16.38

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Goop har svaret!
Björn Goop er som alltid aktuell når det er snakk om Årjäng. I dag kusker han en skikkelig slugger i form av 2 Rooibos som kommer ut i V64-4. 4-åringen har gjort to starter for Goop, og imponert stort i begge startene. Hestene på stallen til Goop begynner virkelig å komme i form nå. Rooibos imponerte i debuten for Goop under elitloppshelgen på Solvalla, hvor han ledet stayerløpet hele veien, og holdt unna for så gode hester som Redrock Hood og Sem Jafet. Sist på Åby imponerte han kanskje enda mer, etter stort galopptap innledningsvis ble Rooibos sendt fram i dødens på Laurier Dag. Han koblet enkelt grepet på denne ned oppløpet, og svarte også opp Embassy Photo som kom på open stretch.

Det var en solid prestasjon av 4-åringen. Nå kommer han ut fra helt perfekte forutsetninger. Spor 2 og autostart kan ikke bli bedre. Rotation-sønnen er veldig sterk, og vi ser ikke bort i fra at Goop kjører offensivt direkte. Han skal ses med god seiersjanse uansett posisjon i dette løpet og Rooibos blir vår jackpotbanker i V64-spillet på Årjäng søndag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Bergløf avslutter?
1 Val D’Amour har helt perfekte forutsetninger i V64- fialen. Spor 1 og voltestart kunne ikke blitt bedre. Her kommer Erik Berglöf til å få en bra start direkte, og vi ser ikke bort i fra at 4-åringen sitter i tet direkte. Love You sønnen er meget sterk, og kommer Berglöf seg til tet vil han nok gjøre alt for å holde tempo oppe i front. Vi ser ikke bort i fra at han kan gå en lav 15 tid på distansen, kanskje også ned på 14 tallet. Da skal dette være en solid vinnersjanse. Nest sist på Axevalla travet han et strålende løp, og holdt unna for en så god hest som In Serenity til slutt. Val D'Amour blir favoritt i V64-6, og er definitivt en alternativ banker.

Kommentarer til denne saken