Ny Jackpot i V75

Foto: hesteguiden.com

Vi har nok en fryktelig spennende lørdag å se frem til med hele 4 millioner kroner ekstra i syverpotten, og vi satser på at våre to bankere for dagen bruker korteste veien til mål!

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Det er mange store favoritter på farten i ukens V75-rebus, men på en arena som dagens skal det ikke mye forstyrelser til underveis før noen av de kan gå på en smell. Det er således svært viktig å tenke på posisjoner samt hvem som når teten i løpene på lørdag, når man komponerer sine kuponger, og vi har valgt oss ut to bankere som garantert ikke får noen heftelser på veien.

Hele 4 102 513 kroner ekstra ligger i ukens syverpott, og det betyr at en alenebong i V75 betaler ut mer enn tolv millioner kroner denne gangen!

Tet og slutt for våre to bankere?
Ja, vi er i hvert fall ganske sikre på at både 2 Our Dream og 5 Frigg Elden sitter i føringen ut av den første svingen i hhv V75-4 og den sjette avdelingen. Førstnevnte vant uten å imponere første gangen ut i sitt nye hjemland, men Little Devil-datteren var klart forbedret ved sin siste triumf på fine 16.0 over en sprint i den siste starten.

Det meldes om ytterligere fremgang i trening fra eierhold, og når vi sjekket opp en start i Danmark hvor den lovende 4-årshoppa ble toer på sterke 15.2 full vei ble vi overbevist om at vi har gjort et rett valg i den fjerde avdelingen. Jensen-traveren åpnet nemlig 12.5/14.0 på passeringene ved den anledningen (satt i rygg leder), og vinneren av det løpet var meget gode Olivia Bork.

Frigg Elden har kommet voldsomt tilbake i regi meget dyktige Lars O. Romtveit, og på en arena som dagens tror vi ikke den formtoppede Lome Elden-sønnen lar seg fange. Innsatsen til sølv bak Trollgutt på strålende 23.8 over en sprint i den siste starten var av det imponerende slaget, og uten en hodeløs styrning av Tom E. Solberg (som vi forøvrig har stor sansen for) i det løpet, ja så hadde trolig 9-åringen hvert en vinner den gangen. De antatt tøffeste i mot står langt verre til på lørdag, og vi mener dette er snakk om dagens sikreste vinner!

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Tre storfavoritter
I innledningen pådrar 10 Sune Palema seg et tungt favorittstempel med sine voldsomme 78 %, og det er liten tvil om at vi her snakker om den beste hesten i løpet. Banker Hall-sønnen vant sprettlett i debuten i enkelt lag på fine 15.8 etter en sisterunde i 14-fart, og normalt har 5-åringen gått ytterligere frem på form med det løpet innenfor vesten etter lang pause.

Sjekk også: Spill på OL fra sofakroken

Bakspor på en sprint på dagens arena er dog ikke gull, og dette er snakk om en storvokst krabat som vi er litt usikre på hvordan takler den trange ovalen i Drammen. Lars A. Kolle er dessuten minst 20 meter bedre enn Bo Westergaard når det gjelder kuskeferdigheter, og da jevner det hele seg vel litt ut? Ja, vi tror det, og krysser av for 3 Victory Bone allerede på vårt minste spilleforslag. Sistnevnte holder absolutt toppform, og nå står 5-åringen bedre til enn på svært lenge.

Geir V. Gundersen setter seg opp bak storfavoritten 9 Frøyu Sara i den tredje avdelingen, og en finere oppgave enn dagens får ikke den formtoppede Lome Elden-datteren. 7-årshoppa vant på flotte 27.1 full vei i den siste starten, og hun får stå alene på vårt minste spilleforslag. Vi liker dog ofte å støtte oss til litt statistikk, og faktum er at Frøhaug-traveren har vunnet fem løp i sitt liv , og det kun fra tet (og ingen andre enn eieren har vunnet med henne)!

Hun har veldig lett for å bli andre eller tredje i denne typen løp all den tid hun ikke er noen kløpper fra start med volte, og dagens kusk er jo da heller ikke av den veldig offensive typen. Vi er således litt redd for at det nok en gang kan bli vel langt frem til strekhester som går rundt 30.0 på distansen, og tyr således til noen garderinger på våre tre største spilleforslag.

I finalen er det danske Jeppe Juel som skal forsøke å gi favorittspillerne valuta for sine investeringer bak 1 M.T. Big Business, og etter sin imponerende triumf på Forus i den siste starten er det kanskje ikke så rart at Buvetier D`aunou-sønnen er krysset av på hele 76 % av de innleverte kupongene?

Nei, meget mulig at brorparten av spillerne har rett her, men vi fikk nok en gang se på onsdag at en riktig analyse av løpene er fryktelig viktig for at man skal kunne lykkes i dette gamet, når vi forutså at favoritten Beat The Wiz ville bli overflydd, og at det da så var et sjanseseilas!

Det mener vi også er tilfelle med 7-åringen til Juel her, all den tid vi tror 3 Kick Of Laser bomber til tet, og da må det således løse seg underveis for den kapable krabaten. Vi kan heller ikke skjønne at deler av ekspertisen mener at dagens oppgave er enklere enn den forrige (da er i så fall undertegnede på ville veier...), og vi mener at hestene på 20 meter tillegg står veldig fint inne i dette løpet. Kanonform holder 12 Junior Vang (så lysende ut i den siste starten!), og den kapable Sugarcane Hanover-sønnen blir vår utgang på vårt største spilleforslag, i et vidåpent løp fra sitt flotte springspor.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Kommentarer til V75-2 og V75-5 kan du lese ved å klikke her!

Ekspertforslag
Til V75-løpene på Drammen har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 125, 375, 750 og 2480 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Det største V75-forslaget er at abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

Til det nye spillet V4 har vi satt opp to forslag på hhv 50 og 180 kroner, og de kan du kjøpe her .

Kjøp en bong og se den spennende V75-omgangen fra Drammen på NRK2 kl. 18.00-18.45 på lørdag!