Ny kanonkveld med jackpot på Hagmyren

Hallsta Lotus og Ulf Ohlsson starter i V64-4 på Hagmyren i kveld.
Hallsta Lotus og Ulf Ohlsson starter i V64-4 på Hagmyren i kveld.

Det ble favorittpreget på Hagmyren mandag, og dermed er det jackpot og hele 1 377 400 SEK ekstra i sekserpotten til tirsdagens V64-omgang.

Sportspills meny tirsdag:
Lunsj-V5 Drammen: Herlighet for en deilig lunsj
V4 Lycksele:
Børje byr på et andrevalg som banker
VM-tips 1: Vi tror på målfest mellom Argentina og Sveits

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens travekspert i Nord-Sverige Børje Andersson .

Det er ingen grunn til å fortvile for oss travelskere i juli og høydepunktene ståi kø denne sommermåneden. Tirsdag er det fire baner som skal i aksjon, to i Sverige og to i Norge. Ballet starter i Nord-Sverige og Lycksele, før Drammen overtar med en vidåpen lunsjomgang. Til kvelden fortsetter Hagmyren sin dobbeltkjøring med V64, mens Momarken tar seg av V65-spillet her hjemme.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Nettavisen hadde en strålende tipsuke sist uke med store høydepunkter tirsdag, torsdag og lørdag og traff også meget bra mandag. Her er et lite utvalg av Nettavisens gevinster den siste uken.

Tirsdag var Rolf Lerum igjen på ferde under V65-omgangen på Momarken. Systemspillet (fire andeler a kr 1000) suste inn med deilige 95 835 kroner tilbake. I tillegg ble det en hel bråte femmere på diverse andre andelslag og totalt over 150 000 kroner innspilt. På Nettavisen ble det fire femmere (a kr 622) på hans mellomste V65-forslag (innl.pris kr 400) og pene 2 488 kroner tilbake.

Torsdag kveld sa det aldeles pang under V65-løpene på Øvrevoll. Nettavisens fremragende galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen har levert strålend tips i lang tid, men torsdag "toppet" de. Tre systemspill suste inn med seks rette og drøye 83 000 kroner tilbake på hvert av dem. I tillegg ble det femmere på alle øvrige spilleforslag og ca 300 000 kroner innspilt.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Flott klaff ble det også til V65-løpene på Vaggeryd lørdag kveld i en omgang der det smalt med overraskelser. Ti andelslag på Eksperten fikk 4, 5 eller 7 femmere og når utbatelingen for fem rette ble pene 2 637 kroner, spilte vi inn ca 140 000 kroner på Vaggeryd lørdag kveld.

"Nettavisens siste info" andelslag på Eksperten betaler seg fortsatt godt. Vi  bankerspilte 1 Thess Prinsen i V65-5/V5-2 på hovedspillene på Jarlsberg mandag kveld, men garderte på siste info-kupongene. Tre andelslag (to lag med 5 andeler a kr 100 og et andelslag med 5 andeler a kr 200) fikk V5 og herlige 20 659 kroner i utbetaling. 66-oddseren og 11. valget Huldre Oscar var markert på tre hester på andelslagene som kostet 420 kroner å levere. Så uken startet strålende, tross alt, så får vi bare beklage at jeg bankerspilte Thess Prinsen, når jeg hadde et kanonobjekt i det samme løpet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Her skal det dog handle om kveldens jackpotomgang i V64-spillet fra Hagmyren. Også i kveld er det strålende sport i vente og en rekke storløp på gang. Ny duell venter mellom Månprinsen A.M. og Hallsta Lotus i kveld. Børje Andersson velger å doble med begg i kveld all den tid det er sprint og Hallsta Lotus står til for å få tet. Børge byr på sin banker i et eliteløp i V64-3.

Vurderinger av Børje Andersson

Spiken
8 Beer Summit (V64-3) har visserligen sämsta utgångsläget men hans form och startsnabbhet uppväger. I senaste starten avslutade han starkt bakom Nahar och det här ljumma motståndet bör han hantera

Luringen
2 Sally Hill (V64-1) inledde karriären strålande som 2-åring, men vann bara ett lopp under 3-årssäsongen och är än så länge segerlös under innevarande säsong. Det känns ändå som att hon fortsatt att utvecklas och hennes vassa speed kan avgöra i det här lilla fältet.