Ny lukejakt i Sverige

Tomtegubben imponerer i Sverige. Ny seier i vente på fredag? _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Tomtegubben imponerer i Sverige. Ny seier i vente på fredag? _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Nettavisen har spilt inn over 1,6 millioner den siste uken, og vi holder storform i tipsredaksjonen. Fra Romme denne kvelden så skal vi spille inn mer!

Det sa pang så det ljomet på våre V75-tips til Leangen lørdag 24. januar. Når kruttrøyken hadde lagt seg viste opptellingen at hele 46 andelslag på Eksperten gikk inn med sju rette og en snittutbetaling på ca 26 000 kroner. I tillegg ble det naturligvis klaff for det største spilleforslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 1440). Det betød godt over 1,2 millioner kroner innspilt.

Spesielt gledelig var det at mange av andelslagene som gikk inn var solgt i fem andeler a kr 200. Andelshaverne som hadde kjøpt en slik andel, kunne kvittere ut 5000 kroner på sin investerte 200-lapp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Solvalla søndag 25. januar, så fulgte vi opp lørdagen på en bra måte. 28 andelslag på Eksperten gikk inn med 7 rette, og totalt sett så spilte vi inn nye 190 000 til våre kunder. Leif (2.valg) + Candor Hall (4.valg) var to godbiter som stod først på våre bonger.

Fra Forus tirsdag 27. januar så ble det tre femmere på vårt mellomste V65-forslag på Nettavisen. De som satset 480 kunne kvittere ut fine 2 493,-. På Eksperten så gikk V5-systemet inn med solide 20 308 (6 andeler a' 330). Her satt vi igjen med ni hester i finalen, og da er jo det litt bittert å få favoritten...

Vi vil også nevne det at fra Biri/Gävle 23. januar spilte inn over 100 000 på forslagene våre, og totalt sett så har vi nå spilt inn over 1,6 millioner på kort tid. Vi håper at du har tatt rygg på oppturene!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Romme:

V64: 19.08

DD: 20.36

Løp ellers denne fredagen: V65 på Jarlsberg med start kl.18.30. Det er jackpot fra Jarlsberg med hele 431.820 ekstra i potten.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Våre tips til Sverige er blitt svært godt motatt, og fra Umåker torsdag så ble det igjen servert sterke tips. So Gå Hero (5.valg) + Fast Pay (2.valg) ble begge servert som godbiter i omgangen. Systemet vårt på Eksperten satt igjen med banker på 4 Le Chapeau. Dessverre så ble den tatt ned på streken, og vi gikk glipp av en utbetaling på 119 058 + femmere og seksere. Det var meget surt.

Fra Romme denne fredagen så velger vi å banke 3 Somebodylikeyou ÅS, og kan ellers by på følgende objekter:

V64-1 : 9 Enjoy Avenue – Er en hest som vi har prøvd oss med før, og vi har lykkes. Dette er en reell type som stadig utvikler seg fint. Nå sist så holdt den sikkert unna fra tet, men den var OK. Var litt sløv, og den hadde godt av den blåseren i kroppen sin etter pause. SPILLES I ET JEVNT LØP!

V64-2 : 3 Somebodylikeyou ÅS– Er motivert i dette løpet. Den var god etter pause nå sist, og den vant veldig lett fra tet med krefter igjen da. På fredag så lukter det tidlig spiss igjen, og da er normalt dette over.

V64-3 : 11 Mr Dotsom – Var ute i V75 sist, og den så utrolig bra ut etter en passiv styring. Ble sittende bom fast i mål, og den var helt ubrukt. Nå er det billigere imot, og den burde være høyaktuell! Stor OBS-hest, og vi plasserer den likegodt først på vår rank.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-4 : 14 Cali Maks – Denne hadde vi solid tro på sist, og den var også meget bra. Avgjorde enkelt nedover oppløpet, og den har for alvor funnet storformen. Her er møter den på en overkommelig gjeng, vi tror bestemt at det er en bedre hest enn Tomtegubben, og vi må bare tro HARDT!

V65-5 : 4 Boztheman – Dette er et dårlig løp, og dette løpet må garderes. Draget vårt er bra fra start, og her burde det bli tet/rygg leder. Skulle da lukene komme på oppløpet så duger denne mot en sliten gjeng, og den er verdt litt oppmerksomhet. PASSES!

V65-6 : 11 Goalkeeper – Vi prøver oss med en BOMBE i finalen. Goalkeeper har nå fått seg to løp i kroppen etter pause, og sist så ble den sittende fast med alle kreftene sine i behold. Den så VELDIG forbedret ut for dagen, og vi gav den to pluss i kanten. Fortsetter den fremgangen inn mot dette løpet så trenger den ikke å være helt ueffen. SJOKKER!?