Ny luketømming i vente fra Harstad?

Solberg Jerkeld blir dagens holdepunkt i en ellers åpen V5-omgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Solberg Jerkeld blir dagens holdepunkt i en ellers åpen V5-omgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Sist så satt alle våre V65-forslag fra banen i Nord, og lukene ble tømt. På søndag venter et spennende V5-spill, og vi er klar for nye fremganger!

Sportspills meny søndag:
V64 Østersund: Jackpot med helfrekk Blekkan-banker
V4/V5 Jägersro galoppbane: Rett for Wright?

Harstad står for ettermiddagstravet denne søndagen, mens det er Sørlandet som står for V65-spillet om kvelden. Harstad er en bane som vi i Nettavisen vil satse på, og fra banen i Nord sist så ble Rubintor Finn (30 oddser) servert som en av dagens godbiter!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


20 av 20 Eksperten-lag satt, og også den lille bongen på Kr.144 i våre spillbokser gikk inn med over Kr.2000. Selv om det peker seg ut en klar banker på forhånd denne søndagen så er de fire øvrige løpene utfordrende, og flere spennende objekter er pågang.

Innleveringsfrist Harstad :

V5 : kl. 15.40

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

V5.1 : 12 Mayan Mystica – Gjør ikke så mye vesen av seg i banen, men dette er en nyttig traver som hadde et fint fjorår med tre seire. Etter pause nå sist så viste den litt av hva den kan, og den gikk et strålende løp i kulissene etter galopp da. Viser 16,4/1920m etter galoppen, og den gjør et mye sterkere løp enn for eksempel CC Juliane som blir hardt betrodd her. Fortsetter den fine fremgangen så er den 100% sikkert med og kjemper om seieren mot en billig gjeng. Blir fakta undervurdert, og det tar vi imot med takk.

V5.2 : 2 Another Knight – Det er ingen tvil om at Lady’s Blue News er den beste hesten, men så lenge den er veldig dum i fra start så velger vi å spekulere litt. Draget vårt gjorde et fint prøveløp, men presterte likevel veldig under pari nest sist. Nå sist så gikk den ordentlig positivt etter et passivt opplegg. Er 20m tøffere ute kontra Adrianos Winner fra løpet sist her, men når Another Knight her får Dalen opp så utgjør det betydelig mer enn 20m. Har litt inne, og skal ha null problemer med å vise frem en lav 19 tid. OBS.

V5.3 : 3 Solberg Jerkeld – Har svært gunstige betingelser foran seg her, og normalt sett så dreier dette seg om en vinner om den presterer som den skal. Nest sist i Sverige så fikk den en drøy sisterunde, og slike opplegg er ikke Solberg Jerkeld så veldig glad i. Fullfører uansett godkjent. Nå sist så fikk den alt sydd opp, og da avgjorde den sikkert med krefter igjen på tanken. Her fyker trolig Vitus til tet, men den skal ha en rygg, og da er det duket for at Solberg Jerkeld kommer seg tidlig foran. Da burde dette løpet være kjørt.

V5.4 : 14 Ebbes Igor LJ – Gjorde en del gode løp når den stod på Leangen, men uttellingen ble likevel så som så. Nå har den stått en stund i Harstad, og dette er en traver som er klart bedre enn raden. I monte nå sist så var den OK, men her skal det dreie seg om trav, og da er det naturlig å gå den litt etter i sømmene i det som den viste nest/tredje sist. Nest sist så er den skikkelig tapper i nederlaget, og den ble brukt mye underveis. Gangen før så blir den sittende fast i det lengste, og den passerer mål med krefter igjen. Får Dalen opp nå, og mot en motstand som med få unntak som ikke skremmer så må den tas på alvor.

1 Big Brown – Kan fort taue dette løpet rundt om. Den har vært klart godkjent i sine siste løp, og den gjør her en spennende start i ny regi. Rapportene på den er fine, og her MÅ Bendiksen kjøre foran. Det går bare ikke å slippe til noen på strek i dette feltet. Fra tet så får hun fort kjøre 20 f 1000m, og da lar neppe denne seg fange. Vi dobler derfor opp a-gruppen.

V5.5 : 10 Jimi El Bombo – Er bedre enn raden, og den skal følges nøye i finalen. Nå sist så ble den kjørt passivt, men avslutningen nedover oppløpet var av beste merke. Hadde krefter igjen, og den var bra for dagen. I et løp som det lukter tempo så kan det fort bli veldig riktig å komme bakfra med sparte krefter. OBS!

9 Next Step – Gjorde flere fine løp i fjor, og aller best likte vi den femte sist hvor den rett og slett var rå. Kom sist ut etter pause, og den trengte den blåseren i kroppen sin. Trener for tiden ypperlig, den har et bra maks nivå, og her står den spennende til. Kan overraske!